Holivudska produkcija! Cvija objavio hit „Za volanom”: Leto jedino me radi kad si sa mnom (VIDEO)

27.06.2021

13:12 >> 17:50

0

Stefan Cvijović je pre nešto više od tri nedelje počeo sa snimanjem kadrova za novu pesmu, koja je danas objavljena na Jutjub kanalu

Holivudska produkcija! Cvija objavio hit „Za volanom”: Leto jedino me radi kad si sa mnom (VIDEO)
Copyright 24sedam/ Goran Sivački

Spot za numeru „Za volanom”, Stefana Cvijovića Cvije ugledao je svetlost dana. Naime, pevač je pripremio vernoj publici novi singl koji će po svemu sudeći postati veliki letnji hit.

Iako je pre samo nekoliko minuta objavljena pesma broji nekoliko desetina hiljada pregleda, a pozitivni komentari se samo nižu.

Ekipa portala 24sedam je inače, pratila Cviju tokom snimanja spot za gorepomenutu numeru, a on nam je tom prilikom i otkrio kako je došao na ideju da napiše pesmu.

24sedam/ Goran Sivački

– „Za volanom”, to je bila prva reč koja je izašla iz mene kad sam krenuo da pišem i tako je ostalo do kraja – otkrio nam je Stefan na snimanju spota.

Startna pozicija je bila lokacija Sava Centra, a potom se putovanje i vožnja „Mustangom” nastavila po čitavoj Srbiji sa dve lepe devojke, koje su inače, Cvijine drugarice.

Stefan Cvijović Cvija, Foto: Printscreen Youtube

SD Marketing

– U spotu imam dva ženska modela, to su mi dve drugarice koje se upravo šminkaju i drago mi je da je to neko koga poznajem, zato što mnogo lakše možeš da se opustiš i da imaš interakciju s nekim koga znaš.

Ukoliko dobro pogledate svaki kadar, primetićete da je snimao u potpuno opuštenom, ležernom izdanju, a Cvija nam je ranije rekao da je to baš njegov stil oblačenja.

SD Marketing

– To sam ja svakodnevno. I danas kad smo razmišljali kako ću da se obučem, kad sam sa stilistom Orlićem bio u „Stiven Dokmanu”, bili smo iz fazona da je najbolje da se ja obučem kako se oblačim svaki dan. Tako se nabolje osećam – priznaje pevač, a zatim, pre nego što je otišao u nepoznatom pravcu, ispričao od čega zavisi gde će se sve provozati.

S obzirom na to da pesma odmah „ulazi u uši”, sasvim je logično očekivati da će posle pesama „Poziv”, „Brzina”, „Noć za nas”, koje su pravi hitovi, ovog leta svi pevati “Za volanom, sunce zalazi, ja jurim bulevarom. Sa vrelim noćima, jer srce mi je hladno. Želim da vratim vreme s tobom bar još malo…”.

Kako izgleda ceo Cvijin spot pogledajte u nastavku.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike