Fešta u Surčinu! Danas se ženi Mirko Šijan: Mladoženja kiti trubače (FOTO)

18.09.2022

10:07

0

On se veseli uz pesmu „Danas majko ženiš svoga sina”

Fešta u Surčinu! Danas se ženi Mirko Šijan: Mladoženja kiti trubače (FOTO)
Sijan - Copyright Instagram printscreen/ljubanvidovichofman3157

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan će izgovoriti sudbonosno „da“ svojoj izabanici Bojani Rodić. Slavlje je počelo od ranog jutra u Šijanovom porodičnom domu u Surčinu, a ista situacija je i u Titelu.

Svatovi su već stigli i slave ispred vile u Surčinu, a mladoženja u kiti trubače i veseli se uz pesmu „Danas majko ženiš svoga sina”.

Kapija vile u Surčinu gde mladenci žive ukrašena je belim balonima, a uskoro će svatovi krenuti po mladu u Titel.


Podsetimo, Mirko Šijan i Bojana Rodić će se venčati u crkvi u Surčinu u kojoj je mladoženja kršten, a svadbeno slavlje se nastavlja u jednom prestoničkom restoranu, a mladenci su izabrali najskuplji meni za svoje goste.

Goca Božinovska je u intervjuu za 24sedam istakla da je veliki emotivac, te da je neminovno da će ovaj dan biti i suza radosnica. 

ATAImages/ A.A.
Goca Božinovska

 

- Verovatno će biti suza radosnica, ne znam, čekam taj trenutak kada ih vidim. Kada se dete rađalo, ja sam rekla da neću moći da volim više svoje unuče nego dete svoje, a evo sad crkavam za njim. To sve zavisi od momenta. Ja sam veliki emotivac. Mada, mi smo na Bojanu već navikli, ona živi sa nama, tako da to doživaljavam kao neku proslavu - kaže Goca i kaže da će od jutra krenuti sa slavljem:

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike