Sestra Amber Herd zgrožena jer je Dep učestvovao na dodeli MTV nagrada: Odvratni ste i očajni! (FOTO/VIDEO)

30.08.2022

08:19

0

Autor: Marija Mitić

Vitni Henrikes uputila je javno podršku glumici

Sestra Amber Herd zgrožena jer je Dep učestvovao na dodeli MTV nagrada: Odvratni ste i očajni! (FOTO/VIDEO)
profimedia-0717342806 - Copyright Profimedia

Glumac Džoni Dep pojavio se na MTV 'Video Music Awards' dodeli nagrada, i to mu je prvo televizijsko pojavljivanje otkako je dobio sudsku bitku sa bivšom suprugom Amber Herd.

Ono što je zanimljivo jeste da se on pojavio u astronautskom odelu, u kostimu "Moonman"-a, loga MTV-ja, lebdeći iznad sale, što su fanovi pozdravili ovacijama. Takođe, on je nasmejao sve svojim obraćanjem u kom je šaljivo rekao da mu je potreban posao.

  - Samo želim da znate da sam dostupan za rođendane, Bar Micve, venčanja, bdenja, bilo koju staru stvar koja vam treba. I znate šta? Treba mi posao - rekao je Dep.

Tokom njegovog pojavljivanja, u pozadini se mogla čuti pesma LL Cool J-a - "Mama Said Knock You Out", čime je MTV možda hteo da aludira na glumčevu toksičnu vezu s bivšom suprugom Amber Herd.

 

 

Inače, sestri Amber Herd, Vitni Henrikes, nimalo se nije dopalo što je MTV ugostio Depa, te je oplela po ovom postupku javno, putem Instagrama, gde je i uputila podršku sestri.

- MTV, odvratni ste i očito očajni! Stvarno se nadam da niko od ljudi koji su doneli ovakvu odluku nema ćerku - napisala je u objavi koju je podelila na svojoj Instagram priči.

Printscreen Instagram/withheard
 

Osim toga je objavila i sliku na kojoj samo piše  - "Ja sam uz Amber Herd".

- Stajaću uz tebe sestrice. Juče, danas i sutra, uvek ću biti ponosna na tebe što si se zauzela za sebe, što si svedočila i u Virdžiniji i u Ujedinjenom Kraljevstvu i što si glas mnogih koji ne mogu da govore javno o stvarima koje se događaju iza zatvorenih vrata - započela je u opisu. 

 - Velika mi je čast da svedočim za tebe i učinila bih to milion puta jer znam šta sam videla i jer je istina zauvek na tvojoj strani. Jako mi je žao što se to nije odrazilo na odluku porote, ali nikada neću odustati od tebe, kao ni bilo ko ko stoji uz tebe. Uvek na tvojoj strani... - zaključila je Vitni. 

Profimedia
Vitni Henrikes

Mnogi korisnici su ispod objave komentarisali da je Vitni to objavila protiv svoje volje, i da ju je na to naterala Amber, a neki su čak komentarisali i da je lažno svedočila na suđenju. 

Inače, Džoni Dep se vratio glumi posle suđenja sa Amber Herd. Dobio je priliku da glumi i francuskog kralja Luja XV, čije snimanje je u toku.

Nije isključeno da Dep dobije ulogu i u našem ostvarenju "Južni vetar", što je u intervjuu potvdio i reditelj i producent Miloš Avramović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike