Šminka mi je promenila lični opis! Aleksandra Prijović nezadovoljna izgledom sa početka karijere (VIDEO)

09.09.2022

13:58

0

Danas imamo prilike da je viđamo u potpuno prirodnim izdanjima, bez šminke

Šminka mi je promenila lični opis! Aleksandra Prijović nezadovoljna izgledom sa početka karijere (VIDEO)
alekas _prijovicka-nk-20072022-0022 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Aleksandra Prijović je zagovornica prirodne lepote. Vodi se parolom da ni u čemu ne treba preterivati, a do sada smo u nekoliko navrata imali prilike da je vidimo minimalno našminkanu, ili gotovo bez šminke. 

U razgovoru sa medijskim ekipama među kojima je bila i ekipa 24sedam ona otkriva koliko joj je vremena potrebno da se sama našminka, ali i koliko je nju šminka promenila od momenta kada je postala deo javne scene.

- Ja se ne šminkam mnogo, ponekad stavim samo malo maskare. A kada nastupam i kada Laza nije tu, potrebno mi je sigurno 40 minuta da se našminkam - priznala je Aleksandra i dodala da je sin Aleksandar ometa kada pokušava da se spremi:

Foto:24sedam/D. Božović
Aleksandra Prijović

 

- Ometa me, zato što i on hoće da mi pomogne u šminkanju - rekla je Prija i otkrila da joj je samo jedna stvar bina kod šminke:

- Što se tiče šminke meni je bitna samo maskara, ne moram da stavim ništa drugo. Desilo mi se nekoliko puta da zaboravim šminku, a da imam samo maskaru i eto to mi je dovoljno - kazala je Prijovićka.

Aleksandra se osvrnula i na sam početak svoje karijere kada je nosila jaku šminku sa samo 16 godina.

 

- Ja sam se šminkala kao veoma mlada jer sam se takmičila u "Zvezdama Granda", ali da mogu da vratim vreme ne bih se šminkala tako jako. Meni je ta šminka promenila lični opis jer sam ja izgledala kao i svako dete sa 15, 16 godina - zaključila je Aleksandra. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike