Rajan Rejnolds snimao jedan od najomraženijih medicinskih pregleda, a onda mu je pred kamerama ustanovljen zdravstveni problem

14.09.2022

16:04

0

Autor: Marija Mitić

Lekari su mu odmah uklonili polip koji su pronašli i time mu "potencijalno spasili život"

Rajan Rejnolds snimao jedan od najomraženijih medicinskih pregleda, a onda mu je pred kamerama ustanovljen zdravstveni problem
rajan rejnolds - Copyright Printscreen Youtube/Ryan Reynolds

Glumac Rajan Rejnolds odlučio je da snimi zdravstveni pregled na koji je otišao - kolonoskopiju, kako bi razbio predrasude o njemu. Ovo je učinio udruženim snagama sa "Lead From Behind" - organizacijom za podizanje svesti o raku debelog creva, kako bi podstakli ljude, naročito muškarce, da se podvrgnu tom zahvatu ako bude nužno.

Ipak, na ovom pregledu i Rejnoldu je pred kamerama ustanovljen problem, tačnije jedan  "izuzetno suptilan polip", koji je odmah uklonjen.

- Ovo ti je potencijalno spasilo život, i ne šalim se, nisam previše dramatičan - rekao je lekar glumcu dok je pokazivao slike tkiva.

 

Inače, glumac je na samom početku rekao da nikada ne bi pristao se neki medicinski postupak snimi i javno podeli, osim, kao u ovom slučaju, kada je, smatra, od izuzetnog značaja.

- Ne možete svakodnevno i samo tako podignete svest o nečemu što će zasigurno spasiti živote. To mi je bila dovoljna motivacija da vas uvedem u priču o kameri koju mi ​​guraju u guz*** - objasnio je Rejnolds u videu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike