„Ako Bog da, oblačim venčanicu idućeg septembra!" Mikićeva o planovima za budućnost, pa strahovima koje joj je donelo majčinstvo

11.09.2022

16:15

1

Tokom nastupa, bebicu će čuvati tata, a u pomoć će mu uskakati kako tetka, tako i baka koja se, kaže pevačica, žestoko bori za vreme s unukom

„Ako Bog da, oblačim venčanicu idućeg septembra!" Mikićeva o planovima za budućnost, pa strahovima koje joj je donelo majčinstvo
marija_mikic_29112018_0034 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Mikić ne krije koliko uživa u ulozi majke. Ćerkica Đurđa joj je svakako promenila život na bolje, iako joj, priznaje, nedostaje sna.

U svojoj se koži, međutim, nikad bolje i lepše nije osećala.

Njen izabranik Jovan, sa druge strane, iz prethodne veze ima sina. Sa devojčicom koju je dobio s pevačicom je, pak, drugačiji, ali tačno onakav kakvog ga je Marija i zamišljala.

- Joca već ima sina iz prvog braka i ništa od ovoga mu nije strano. Jedino što kaže da mu je sve kao da je prvi put jer je u pitanju devojčica i, da drugačije gleda i na sebe i na nju. Mnogo je dobar i brižan, baš kako sam ga i zamišljala - objašnjava Mikićeva, prenosi „Blic", a poznata mama nastavlja o tome kako deli poslove s partnerom.

- Delimo naravno. Ja sam žena malo starijih shvatanja, pa mislim da postoje „ženski" poslovi i u to mu ne dam da se meša. Sve ostalo oko bebe je na ravne časti. Dobro, malo više u maminu korist, ali tata pomaže puno.

 

 

Kada su strahovi u pitanju - preza od svega nad čim neće imati kontrolu.

- Plašim se nekih situacija kojim neću moći da vladam. Za početak se plašim kada prohoda pa kad krene da pada. Šta ako ne budem tu u datoj milisekundi? Onda kažem sebi: „Pa svako je dete palo nekada.” Onda mi na red dolazi kada položi vozački sutra na primer pa vozi kola. Uf, plašim se svega onoga zbog čega je mene moja majka smarala u određenim periodima odrastanja.

Najteže joj, priznaje, pada manjak sna.

- Možda ću zvučati sebično, ali jako sam velika spavalica i najteže mi pada taj prekid sna kada se beba budi jer je gladna. Mislim da sada ne mogu ni da zamislim da spojim četiri, pet sati da odspavam. Probudila bih se kao Supermen, verovatno - veruje pevačica, koja sad jedva čeka i da se vrati poslu.

 

 

- Nisam pevala od petog meseca trudnoće. Toliko mi sve nedostaje da sam trudna snimala pesme i spotove. Ljudi su mi govorili da se smirim, ali ja jednostavno imam tu energiju koju moram da izbacim i mislim da bih bila nesrećna da to nisam izgurala kako sam zamislila. Jedva čekam prvi nastup i da kad kažem: „Šta" publika nastavi da peva umesto mene - otkriva ona, pa dodaje ko će čuvati bebu dok ona radi.

- Đurđu će čuvati tata uglavnom. Baka se bori za tu ulogu, jer joj je unuka glavna u životu, pa nas nagovara da je čuva ona. Prepustiću da se dogovore njih dvoje ko je odgovoran za nju tih nekoliko sati ili neka se smenjuju. Meni je najbitnije da je ona voljena i na sigurnom, a sa tatom i bakom nema greške. Joj, ne daj Bože tetku da sam zaboravila u celoj ovoj priči, odrekla bi me se - naglasila je za pomenute medije.

 

 

Što se tiče planova za budućnost, osim što bi da se lati mikrofona, rado bi i obukla venčanicu.

- Planovi su da se polako vraćam starim obavezama, mislim na nastupe. Počećemo jednom nedeljno da pevamo pa ćemo videti kako ću izdržavati tempo. Krčka se i neka nova pesma i spot, ali tek što su izašle ove dve. Neću da žurim sa projektima - izjavila je, pa zaključila rečima:

- Korona nas je omela u svim planovima. Posle se nisam upuštala u organizaciju (svadbe) da se opet ne bi nešto izjalovilo. Mislim da ćemo se veseliti u septembru 2023. godine, ako Bog da!

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike