Đoković u provodu s budućom taštom! Hit scena pred veliku svadbu: Saška ne skida osmeh sa lica! (FOTO)

11.09.2022

15:51

0

Mlađi brat čuvenog tenisera dok „ne stane na ludi kamen" sa svojom izabranicom - sve vreme provodi u porodičnom okruženju

Đoković u provodu s budućom taštom! Hit scena pred veliku svadbu: Saška ne skida osmeh sa lica! (FOTO)
djokovici_slavje_14062021_0121 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saška Veselinov i Đorđe Đoković će se venčati 12. septembra na tajnoj lokaciji. Prema rečima izvora za pojedine medije, sve će i svatovima biti otkriveno tek sat vremena pred veliku feštu. Jedno je, međutim sigurno - veselje je organizovano u Crnoj Gori.

Do tada, poznati par gotovo sve vreme provodi s najbližima. Nasmejana buduća mlada je na svom Instagramu pokazala da i izlaze sa njenom mamom, koja zbog izvesnih ranijih objava važi za uvek dobro raspoloženu, ženu veseljaka.

- Nas troje u izlasku - poručila je buduća gospođa Đoković, dok se između nje i njene majke Đorđe osmehivao na jednoj rođendanskoj proslavi.

Podsetimo, Đorđe je Sašku zaprosio na Kalemegdanu, u Beogradu, gde je, kako je voditeljka jednom prilikom istakla istakla, počela njihova ljubavna priča. Dok su šetali sa psom, zastali su da uživaju u pogledu, a onda je mladi Đoković kleknuo i izvadio prsten.

Ekipa portala 24sedam je bila stupila u kontakt sa Saškom povodom veridbe, a iako se zahvalila na čestitkama, nije želela da daje izjave ovim lepim povodom.  

Đorđe Đoković sa Saškom Veselinov i njenom majkom, Instagram screeshot / saskaveselinov
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike