Peh sa svadbe Anje Mit! Pet minuta pred čitavu feštu se setila šta nije uradila: Prijatelji i kumovi uskočili u pomoć! (FOTO)

10.09.2022

21:40

0

Pošto je izgovorila sudbonosno „da", glumica je zvanično promenila prezime, a svoje devojačko ostavila samo kao umetničko

Peh sa svadbe Anje Mit! Pet minuta pred čitavu feštu se setila šta nije uradila: Prijatelji i kumovi uskočili u pomoć! (FOTO)
anja_mit_04092022_0047 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anji Mit se nedavno ostvario veliki san - svadba poput onih iz bajke. Na večnu se ljubav zavetovala pilotu Ognjenu Vesiću pa i zvanično promenila prezime, a svoje devojačko ostavila samo kao umetničko kao što je pred ovaj čin i najavljivala.

Za jedan od najromantičnijih dana u životu poznata glumica nema šta nije pripremila, međutim, kako je otkrila - pet minuta pred čitavu feštu dogodio joj se peh.

- ...Pet minuta pred svadbu sam se setila da nemam sveće i platno - istakla je Anja na svom Instagramu, kojoj su tada prijatelji i kumovi priskočili u pomoć, ne bi li sve prošlo u najboljem redu.

Utisci s venčanja, s druge strane, nikako da se slegnu.

Anja Mit i Ognjen Vesić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Iako se još nisam opasuljila od svega (a nisu ni svi gosti ) moram da se zahvalim mojim pre svega prijateljima koji su doprineli da ovaj dan bude savršen - pisala je ona u jednoj od najskorijih objava, ne skrivajući radost povodom toga što je postala gospođa Vesić.

Podsetimo, Anja i Ognjen su se venčali u crkvi Svete Trojice u Zemunu, a svadbeno veselje i građansko venčanje su bili organizovali na Adi Ciganliji.  

Anja Mit, Instagram screenshot / anjamitofficial
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike