Prve fotografije sa venčanja Anje Mit! Glumica kao princeza iz bajke: Najmiliji na okupu, ispred crkve se i zastava vijori! (FOTO)

04.09.2022

12:01

0

Sudbonosno „da" je izgovorila pilotu Ognjenu Vesiću, a kako je ranije napomenula - po sklapanju braka će uzeti njegovo prezime

Prve fotografije sa venčanja Anje Mit! Glumica kao princeza iz bajke: Najmiliji na okupu, ispred crkve se i zastava vijori! (FOTO)
anja_mit_04092022_0042 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anja Mit i Ognjen Vesić danas su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav u crkvi Svete Trojice u Zemunu. Glumica je ranije ispričala za medije kako je za svoj najromantičniji dan u životu odabrala čak tri venčanice - a sudeći po prvim fotografijama sa svadbe, u prvoj izgleda kao princeza iz bajke.

Izabranik je prati u stopu u elegantnom, teget odelu, dok ona gotovo i ne skida osmeh sa lica.

Anja Mit i Ognjen Vesić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Kako je takođe pred venčanje istakla - po sklapanju braka će uzeti muževljevo prezime, dok će Mit ostati umetničko. Na ceremoniji su se većpojavile i njene kolege Ivana Dudić, Nela Mihajlović, Dušan Kaličanin...

Građansko venčanje i veselje organizovano je u jednom restoranu na Adi Ciganiliji.

Ispred crkve u Zemunu par su pratili trubači, a vijorila se i zastava naše zemlje. Mladoženja nije štedeo dok je kitio miziku. Zatim, ušli su sa svatovima u crkvu i izgovorili sudbonosno „da".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike