Nikola Rakočević o saradnji sa Milicom Pavlović: Nemam problem s tim što je ona pevačica!

18.10.2020

17:47 >> 18:50

0

Glumac je priznao da joj pomaže, ali i da je ona njemu značila zbog uloge koju ima u seriji

Nikola Rakočević o saradnji sa Milicom Pavlović: Nemam problem s tim što je ona pevačica!
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Nikola Rakočević trenutno radi na novoj seriji „Pevačica”, gde je dobio ulogu muzičkog menadžera. On priznaje da mu je u kreiranju lika najviše pomoglo to što je gledao televiziju i razgovarao s pevačicom Milicom Pavlović.

Kako je već glumio u seriji „Folk” glumac ju je sada uporedio sa „Pevačicom”, za koju tvrdi da je žanrovski drugačija.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Serija „Folk” tretira na drugi način temu, a drugog je žanra. Tu smo videli kako roditelji utiču na mladu devojku da postane pevačica, a ovaj scenario je drugačiji. Smem samo da kažem da je dobro napisan i da obrte koji se dešavaju nisam dosad sreo. Veoma su prirodni i u jednom trenutku shvatite da se menja žanr cele serije. Ona se bavi estradom, ali na dobar način – rekao je on za Kurir i otkrio da mu je u savladavanju uloge mnogo pomogla Pavlovićeva:

– Upoznao sam Milicu Pavlović i to je moj kontakt s estradom. Gledao sam i televiziju. Odnosi među ljudima su svuda isti, bez obzira na to čime se bavili. U svakom poslu postoji jasna hijerarhija.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sa druge strane, i on pomaže Milici kad god joj je pomoć potrebna.

– Otvorena je za komunikaciju i sve što joj kažete ume da sprovede, a nisam joj mnogo sugerisao. Nemam problem s tim što je ona pevačica, a ne glumica. Radio sam s raznim naturščićima, a najvažnije je da se postigne odnos u sceni. Nekada se desi da i sa profesionalcima to ne postignete – rekao je Rakočević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike