Nikad ne biste pogodili ko je popularni muzičar sa fotografije: Sarađuje sa celom estradom!

17.06.2022

15:23

0

Harmonikaš je pre više od decenije imao čak 128 kilograma

Nikad ne biste pogodili ko je popularni muzičar sa fotografije: Sarađuje sa celom estradom!
Sofra - Copyright Instagram printscreen/sofronacc

Jedan od najcenjenih harmonikaša Aleksandar Sofronijević ranije je kuburio sa viškom kilograma, a danas ima liniju manekena. Na svom Instagram nalogu postavio je fotografiju od pre nekoliko godina, kada je umesto mišića, bicepsa i tricepsa imao „salce“. 

Svakodnevni nastupi, neredovna i prekomerna ishrana dovela je do toga da ima preko 100 kilograma, zbog čega je hitno morao da menja način života.

 

 

- Kada sam počinjao karijeru, 2000. godine, oformio sam bend koji se zvao „Buba prestiž“. Pravili smo žurke po kafanama, uveseljavali goste, pravili dobru atmosferu. Na nastupima sam unosio veliku količinu alkohola, ali to nije bilo jedino zlo. Kada bismo svirku priveli kraju, otišli bismo da jedemo. To su uglavnom bile ogromne količine „brze hrane“, pa su se kilogrami samo nagomilavali. Kada je nastupila 2006, imao sam šta da vidim. Vaga je pokazivala 128 kilograma. Nisam mogao da se sagnem i vežem pertle. Teško sam disao, bio mi je problem da obavljam svakodnevne aktivnosti - ispričao je Aca Sofronijević za „Super TV“. 

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandar Sofronijević

 

Napornim treninzima, pešačenjem po najvećoj zimi i ledu, ali i pravilnoj ishrani uspeo je da smrša, ali i nabaci mišiće. 

- Naučio sam šta i kako treba da jedem, odnosno koje namirnice idu jedna uz drugu. Biram raznovrsne namirnice i unosim u organizam samo najbolje, a pijem i dosta vode - kaže Aca koji sada ima 85 kilograma, što je idealno za njegovu visinu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike