Sandrin bivši je jedan od „palih" zbog krijumčarenja kokaina iz Holandije: Na manekenku i fizički nasrtao, zaradio zabranu prilaska! (FOTO)

08.09.2022

17:33

1

Sa Obradovićevom je živeo u vanbračnoj zajednici, tokom koje su dobili i sina

Sandrin bivši je jedan od „palih" zbog krijumčarenja kokaina iz Holandije: Na manekenku i fizički nasrtao, zaradio zabranu prilaska! (FOTO)
sandra_obradovic - Copyright Printscreen „Novo jutro"

Proslavljena manekenka Sandra Obradović se nedavno bila ponovo našla u fokusu pošto ju je bivši prijavio nadležnima da vozi u alkoholisanom stanju. Prema tadašnjim napisima, s njom je u kolima bio i njihov sin, kog je kasnije, navodilo se, pokupio deda, dok je ona bila zadržana na trežnjenju.

U jeku drame, Sandra je na svom Instagramu poručila kako „zna ko joj namešta apsolutne neistine", da bi zatim otišla i korak dalje pa objavila fotografiju nekadašnjeg partnera s kojim je izvesno vreme provela i u vanbračnoj zajednici. Sada, kako je istakla, boravi u „Zabeli".

Vladimir

Vladimir B. naime tamo izdržava kaznu od pet godina i tri meseca zatvora zbog krijumčarenja kokaina iz Holandije sa još dvojicom. Mediji su ih zbog ovog slučaja sve svakako i ranije spominjali, pa tako i njega samog, ali nije se bilo isticalo da je on manekenkin partner, niti otac njenog deteta.

- Vladimir, koji je na Specijalnom sudu na pet i po godina osuđen. Eto ko je on, koliko ja znam... Živeli smo vanbračno - rekla je pre par godina Obradovićeva, žaleći se na njega za „Telegraf" pošto je bio i fizički nasrnuo na nju.

Bila je u Urgentnom centru zbog „razvaljenog nosa", a on joj je „pod nekim osnovima uzeo dete na silu". Bila ga je prijavila, pa je zaradio zabranu prilaska prema tadašnjim napisima medija.

- Prestrašne su mi povrede. Narko-diler je osuđen na pet i po godina - govorila je Sandra.

 
Podsetimo, Vladimir je sa Aleksandrom S. i Dušanom S. u februaru 2016. godine bio uhapšen sa skoro dva kilograma kokaina, sa 97 odsto čistoće, na graničnom prelazu Horgoš, koji je, kako je tada bilo saopšteno, procenjen na 12 miliona dolara. Apelacioni sud ih je pravosnažno osudio na višegodišnje zatvorske kazne. Vladimirova je bila umanjena u odnosu na onu izrečenu na Specijalnom za dva meseca, pisali su mediji protekle godine.

Konkretno je osuđen jer je u Amsterdamu radi preprodaje kupio kokain u dva pakovanja neto količine 1990,97 grama pa to ostavio „u šteku" u tom gradu. Nekoliko dana kasnije se vratio, pokupio pakovanja i smestio ih specijalni bunker sa namerom da ih prenese preko graničnog prelaza, prenosila je štampa.

Vladimir B, Instagram screenshot / missobradovic
 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike