Sandra Obradović iznela kompromitujuće izjave o bivšem: Završio je u zatvoru

08.09.2022

14:41

2

Nekadašnja manekenka smatra da bivši želi na sve načine da je predstavi kao nepodobnu majku

Sandra Obradović iznela kompromitujuće izjave o bivšem: Završio je u zatvoru
sandra obradovic - Copyright Printscreen ,,Ekskluzivno"

Bivša manekenka Sandra Obradović ponovo se našla u žiži javnosti zbog prijave bivšeg partnera da upravlja vozilom u alkoholisanom stanju sa maloletnim naslednikom.

Tim povodom oglasila se Obradovićeva i istakla da njen partner pokušava da je predstavi kao nepodobnu majku, a sada je na Instagramu objavila i njegovu fotografiju, ali i niz kompromitujućih izjava na račun bivšeg. 

Sandra Obradović iznela optužbe na račun bivšeg, Instagram screenshot / missobradovic
 

- Tata gospodin, koji namešta majku, ima para, veze sa policijom koja radi za njega, sa sudovima i tužilaštvom. Sud sad radi, pri tome je u Zabeli, a vi istražite zbog čega - napisala je Sandra na Instagramu. 

Pošto ju je policija privela zbog navoda da je vozila u alkoholisanom stanju, Sandra je istog dana ispričala pozadinu cele situacije, koju joj, kako kaže, namešta bivši. 

- Prinuđena sam da se oglasim povodom neosnovanih napada na mene. Otkako sam postala majka povukla sam se iz javnog života i više nemam dodirnih tačaka s tim. Veoma sam savesna i odgovorna kao roditelj i neću dozvoliti da me iko vređa. Dete mi je na prvom mestu i nikada nisam bila pod uticajem alkohola, kao što neki žele da predstave - napisala je Sandra u okviru Instagram storija tada i dodala: 

Instagram screenshot / missobradovic
Sandra Obradović

 

- Moj automobil nije ogreban. Sve mi je jasno ko plasira i fingira ovakve stvari da bi me predstavili u javnosti kao nepodobnu, ali nikome to neće poći za rukom. Na prvom mestu mi je sin i uvek će to tako da bude. Javni život me ne zanima i ovo je moje prvo i poslednje obraćanje ovim povodom - zaključila je Obradovićeva

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike