Sara Reljić uvređena zbog Darinih prozivki: Nisam mogla da verujem da me komentariše, a sebe predstavlja kao veselu ženu

08.09.2022

15:59

0

Pevačice su zaratile zbog bivšeg momka folkerke

Sara Reljić uvređena zbog Darinih prozivki: Nisam mogla da verujem da me komentariše, a sebe predstavlja kao veselu ženu
novogodišnji program (49) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pre nekoliko meseci je izbio rat između pevačica Dare Bubamare i Sare Reljić i to zbog Darinog bivšeg momka Marka Dujakovića Tonija koji je pozvao Saru na dejt.

Tada je folkerka nazvala Reljićevu pevaljkom koja će zauvek pevati za 82 evra što je Saru povredilo, ali nije želela da ulazi u dublji konflikt sa njom. 

ATAImages/Antonio Ahel
Sara Reljić

 

- Oplela je ona po meni, samo me nije tagovala na tom postu gde je to napisala. Saznala sam tako što su me kontaktirali novinari da mi to kažu, ja nisam mogla da verujem da bi žena kao što je ona sa toliko godina karijere me tako komentarisala. Ja je nisam uzimala u usta, oni tad nisu bili zajedno. Mene je samo muvao taj dečko - ispričala je Sara u emisiji „Puls Srbije” i dodala da ovakve reči nije očekivala od svoje starije koleginice: 

Printscreen ,,Premijera"
Dara Bubamara

 

- Ona se naljutila i oplela o meni da pevam za 60 evra. Da me je neko pitao za mišljenje, ja bih rekla za nju da nisam to očekivala od nje pogotovo jer sebe predstavlja kao veselu ženu. Izvređala me je jako - kaže Reljićeva.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike