U jednom sam pogrešio! Rasta o vaspitanju ćerke Tare i njenom odnosu sa njegovom devojkom: Njih dve se odlično slažu!

06.09.2022

20:41

1

Autor: Marija Mitić

Reper smatra da ga tek čekaju problemi, kako mu dete bude odrastalo

U jednom sam pogrešio! Rasta o vaspitanju ćerke Tare i njenom odnosu sa njegovom devojkom: Njih dve se odlično slažu!
Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Reper Stefan Đurić Rasta zaintrigrao je javnost nakon što je objavio fotografije i snimke sa novom devojkom. Reč je o Mariji Balaban, mladoj i talentovanoj glumici, a po svemu sudeći oboje su do ušiju zaljubljeni.

Reper je sada progovorio o njihovom odnosu, kao i o njenom odnosu sa njegovom ćerkom Tarom, koju je dobio sa Anom Nikolić.

- Sigurno pored mene ne bi bio neko ko mi ne prija. Marija mi je velika podrška - počeo je reper nakon čega je otkrio kako se slažu njegova devojka i ćerka.

- Super se slažu i to mi je jadna od dosta bitnih stvari obzirom na to da se sam bavim detetom i da nemam bebisiterku. Tara voli lepe žene tako da je to prvo što joj uvek upadne u oči. Ona gleda odmah nokte, kosu, sve i to joj je jako bitno bez obzira što ima pet godina, tako da super se slažu njih dve - rekao je i priznao da i on voli lepe žene.

Stefan Đurić Rasta sa devojkom Marijom Balaban

- Očigledno je da volim lepe žene. Kada vidimo moju istoriju mnogo je tu lepih žena.

Rasta je govorio i o nedavnom koncertu na Ušću gde ga je iza bine bodrila ćerka Tara i otkrio da li je imao tremu zbog toga.

- Svi u familiji su bili u fazonu "Kako da vodiš dete na koncert koji počinje u pola 12". Bila je ideja ako zaista bude spavala preko dana onda možemo da idemo. Ona je na silu spavala i sve je uradila samo da bi išla na koncert. Ja kada joj nešto obećam onda to mora da se desi. Izdržala je i stvarno sam ponosan na nju. Ona je bila sa mnom inače i na mom prvom koncertu u Areni, bila je i na dočeku Nove godine ispred Skupštine tako da nam je ovo već neki ustaljeni običaj - izjavio je za Telegraf i otkrio šta mu najteže pada u vaspitanju ćerke.

- Što bi Ana rekla, tek će mi teško pasti. Sada nisu to ti problemi ali kada bude krenulo... škola, dečko. ovaj-onaj. Ko su roditelji, gde su, šta su, šta rade. A onda posle pogedam i sa druge strane, i tog nekog dečka će zanimati ko su Tarini roditelji i šta rade. Onda uđeš u jedan uragan problema koji će me tek zateći i nisam spreman sada na to. Kada dođe momenat pričaćemo - izjavio je i priznao da li će biti strog roditelj.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Đurić Rasta

- Nisam strog, tu sam već pogrešio. Cela suština stvari je što ona mene zaista ceni i poštuje i trenutno u ovom momentu ja sam joj sve na svetu. Nikada se u životu nisam prodrao na nju, nisam povisio ton, nisam je udario niti ću ali sam joj zaista neki autoritet. Nema potrebe da budem strog jer ona mene strašno poštuje i ceni i ja sam tu jedini u ovom momentu njen autoritet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike