Nikada je ne biste prepoznali! Kim Kardašijan promenila lični opis, a zbog jedne stvari su njene nove fotografije zgrozile javnost! (FOTO)

06.09.2022

16:11

1

Autor: Marija Mitić

Plava kosa, izblajhane brve, drugačija šminka, doprineli su da najpoznatija starleta sveta ne liči na sebe

Nikada je ne biste prepoznali! Kim Kardašijan promenila lični opis, a zbog jedne stvari su njene nove fotografije zgrozile javnost! (FOTO)
Kim Kardašijan - Copyright Printscreen/Instagram/kimkardashian AP/Jose Luis Magana

Kim Kardašijan predstavila je svoj novi "look", kojim se potpuno transformisala. Plava kosa, izblajhane brve, drugačija šminka, doprineli su da najpoznatija starleta sveta ne liči na sebe.

Ove fotografije nastale su za poznati magazin American Dream Issue i portal Endi Vorhola, na čijoj je ovog meseca naslovnici Kardašijanova. U prvom planu je njena zadnjica zbog čega je izazvano gađenje jednog dela publike, jer se ovaj, najugledniji magazin, inače bavi satirom, esejima i pop kulturom.

Kim je ispred američke zastave pozirala fotografu s leđa. Na sebi je imala farmerice spuštene ispod zadnjice, a bele tange jedva da su se nazirale.

Iako su provokativna izdanja svojstvena starleti, javnost je iznenađena što je baš takva pozirala za ovaj magazin... Uz ove fotograije Kim je dala i intervju za pomenuti časopis, a od kog se mnogo očekuje, s obzirom da njen bivši suprug Kanje Vest ne prestaje da na razne načine vrši napade na nju, njenu porodicu, kao i njenog bivšeg partnera.

Inače, starleta je poznata po moćnim transformacijama, a mnogi su mišljenja i da je opet korigovala telo. Kruže priče da je smanjila zadnjicu, o čemu svedoče i neke od njenih poslednjih fotografija.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike