Ponovo problemi zbog nove ljubavi! Oglasila se Marina o Darku Laziću: On je savršen otac kad je sam

06.09.2022

11:40

3

Zbog priča da je napravila skandal u Brestaču, morala je da ispriča šta ima

Ponovo problemi zbog nove ljubavi! Oglasila se Marina o Darku Laziću: On je savršen otac kad je sam
Darko Lazić i Marina Gagić - Copyright ATAImages/ A.A.

Darko Lazić ponovo je u žiži javnosti zbog nove devojke Katarine, a nakon što se oglasio njen bivši suprug s kojim je u procesu razvoda, oglasila se i pevačeva bivša Marina Gagić.

Izvor blizak Laziću navodno je otkrio da je Marina nakon saznanja da je Lazić vara upala u njegovu kuću u Brestaču te da je napravila skandal, pa je Marina sada rekla šta ima po tom pitanju.

Printscreen/Društvene mreže
Katarina, nova devojka Darka Lazića

- Nisam pravila skandale ni kada je trebalo pa zašto bih sada kada između nas nema ništa. To je apsolutna glupost i neistina i smatram da je Darkovo bilo da to demantuje, a ne ja - rekla je Marina za Telegraf.rs i dodala da sa Lazićem nikada nije obnavljala vezu nakon raskida.

- Mi se nikada nismo mirili, nas dvoje imamo dobar odnos zbog našeg deteta, tačnije imali smo. On je savršen otac kada je sam, čim nađe devojku to je druga priča - izjavila je Gagićeva.

ATAImages/ A.A.
Darko Lazić i Barbara Bobak

Podsetimo, Darko Lazić je nakon raskida sa Marinom uplovio u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak sa kojom je živeo u Novom Sadu. Ta veza sredinom maja je okončana. 

Međutim, kako je Darko nedavno objavio snimak sa aerodroma kada je sačekao sina Alekseja i njegovu majku Marinu s kojom se pozdravio i poljubio u obraz, pojavile su se i priče o njihovom pomirenju. Ipak, tada je bilo jasno da su znatno poboljšali odnos, što je sada, izgleda, ponovo narušeno zbog nove devojke pevača s kojom je uplovio u vezu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike