Pijani gost hteo da je ubaci u bazen! Dragica Zlatić o neprijatnosti na tezgi

05.09.2022

15:54

1

Autor: Marija Mitić

I Tamara Milutinović se prisetila neprijatnih situacija sa nastupa

Pijani gost hteo da je ubaci u bazen! Dragica Zlatić o neprijatnosti na tezgi
Dragica Zlatić - Copyright ATAImages/ A.A.

Opšte je poznato da na nastupima pevača ne ide uvek baš sve glatko, a kako su na proslavama i u noćnim izlascima i gosti koji u prekomernoj količini konzumiraju alkohol, neretko im se dogode i neke neprijatne situacije upravo sa njima.

Dragici Zlatić neprijatnost se desila baš proteklog vikenda, kada je na svadbi kojoj je pevala, jedan gost poželeo da je, ni manje ni više - ubaci u bazen!

- U subotu sam pevala na svadbi u Bajinoj bašti. Ona se odvijala napolju pored bazena. Vidim u jednom trenutku jednog gosta kako se kreće ka meni i redom ubacuje sve u bazen - počela je pevačica koja je odmah stala na put njegovoj nameri.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragica Zlatić

- Ja sam mu rekla - da ti nije palo na pamet, znam zašto si došao. On mi je rekao  - ajde, ajde bila bi baš fora! Napolju je, u 23 časa, bilo 12 stepeni, a on hoće mene u bazen da ubaci! To je najskorija neprijatnost bila - ispričala je Dragica pri gostovanju u Pulsu Srbije, gde je pored nje gošća bila i Tamara Milutinović, koja se takođe prisetila nekih neprijatnosti koje je doživela na svojim nastupima.

- Ne znam da li sam nekad pevala u kafani, a da se neko nije potukao. Najviše ih pogađaju pesme "Južnog vetra". Kad krenu te neke starije pesme...  Čim vidim da neko nešto pokušava, sklonim se. Imala sam jednu neprijatnu situaciju na privatnom veselju, od strane jednog gospodina, gde sam morala da prokomentarišem to preko mikrofona, čisto da ga osramotim pred svima - rekla je Tamara.

ATAImages/ A.A.
Tamara Milutinović

- Obratila sam se tada domaćinu na mikrofonu i rekla - imate nepristojne goste. To je dovoljno bilo da ga dozove pameti. Da sam rekla njemu lično, on se ne bi smirio. Mada pošto sam rekla na mikrofon verovatno je i njegova žena to čula i njegova žena - rekla je Tamara u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike