Mira Škorić udaje ćerku! Sve je spremno za gala slavlje

04.09.2022

15:09

0

Milica je već duži niz godina u vezi sa Sebastianom, a danas će njihova ljubav biti krunisana brakom

Mira Škorić udaje ćerku! Sve je spremno za gala slavlje
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mira Škorić danas udaje naslednicu Milicu Jeremić, koju je dobila u braku sa hirurgom, doktorom Vasom Jeremićem, pišu domaći mediji. 

Naime, pevačicina ćerka već duže vreme uživa u ljubavi sa partnerom Sebastianom sa kojim je i živela, a danas će svoj odnos podići na viši nivo i krunisati ga brakom.

Antonio Ahel/ATAImages
Mira Škorić

Svadbeno slavlje je par organizovao u jednom prestoničkom restoranu duže vreme bila u stabilnoj vezi sa svojim partnerom Sebastianom s kojim je i živela, a svoju ljubav će krunisati brakom.

Slavlje su organizovali u jednom prestoničkom restoranu, gde će biti veliki broj prijatelja mladenaca, ali i ličnosti sa estrade. Prvi gosti već pristižu, a Lav Pajkić, koji je mladoženjin dobar prijatelj je već uz mladence. 

ATAImages/ A.A.
Mira Škorić

Podsetimo, Mirinu ćerku Milicu nikada nije zanimao svet šoubiznisa. Zaršila Medicinski fakultet u roku, a tokom pandemije koronavirusa radila je u kovid bolnici u Batajnici. Mira je i ranije isticala koliko je ponosna na ćerku.

- Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem. Sad se viđamo na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, ništa - ispričala je Mira tokom pandemije koronavirusa.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike