„Finansijski nisam gore stajao od završetka studija!" Zvezda „Tajne vinove loze" se okrenuo poljoprivredi i - nada se najboljem

03.09.2022

08:27

0

Kako u Beogradu živi kao podstanar, morao je pored glume da nađe još jedan izvor prihoda

„Finansijski nisam gore stajao od završetka studija!" Zvezda „Tajne vinove loze" se okrenuo poljoprivredi i - nada se najboljem
vojnici_kzn_31082017_0019 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marko Vasiljević je mnoge oduševio kako u seriji „Tajne vinove loze", tako i u „Ubicama mog oca", te filmu „Zaspanka za vojnike". Međutim, kao podstanaru - prihodi od glume mu nisu dovoljni, pa se zato okrenuo poljoprivredi.

Mladi glumac, naime, ima imanje na kom je posadio orahe, a kako i inače nije neko ko očajava - naoružao se strpljenjem, pa se i sada nada najboljem iako još od kraja studija nije gore „stajao" finansijski.

„Moram da se preorijentišem ne bih li preživeo"

- S tim sam počeo, ali mora puno da se ulaže dok se ne vide prvi prihodi od oraha. Za sada nemam rezultate. Trenutno radim samo ovu predstavu i mislim da od završetka studija nisam bio u goroj situaciji. S tim primanjima je nemoguće živeti kao podstanar u Beogradu. Tek u martu me očekuju tri projekta, do tada gledam da se preorijentišem ne bih li preživeo. Nisam neko ko očajava stoga nastojim da pronađem rešenje - istakao je Marko za „Stori".

Sa druge strane, što se tiče ostalih detalja iz njegovog privatnog života - Vasiljević mudro ćuti.

- Ne bih o svom privatnom životu da pričam. Reći ću vam samo da sam srećan - zaključio je on za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike