Kao da sam 15 godina radila za vazduh! Manojlovićeva o tvrdnjama da mora da proda njivu i kravu za pesmu: Preteruju!

11.02.2021

16:21 >> 16:23

0

Šuškanja da je ostala bez novca, a onda i da se udaje za Harisa Berkovića, pevačicu su počela mnogo da nerviraju

Kao da sam 15 godina radila za vazduh! Manojlovićeva o tvrdnjama da mora da proda njivu i kravu za pesmu: Preteruju!
Copyright Rada Manojlović ATAImages/Antonio Ahel

Već neko vreme u javnosti se priča o tome kako je Rada Manojlović ostala bez para, te da mora da proda sve što ima i digne kredit kako bi snimila pesmu. Pred kamerama „Premijere” ona je zato rešila da da svoj komentar na tu temu, pa zaustavi šuškanja koja su, ne krije, počela i mnogo da je nerviraju.

Počitajte još:

– Jako su počeli da me nerviraju pojedini naslovi gde ja moram da prodam njivu, kravu, dignem kredit, da bih snimila pesmu… Stvarno preteruju, ispade da ja nemam ništa i da sam radila 15 godina za vazduh! Mada, možda je bolje da misle da nemam para – rekla je Rada, te istakla da joj u ovom periodu „pauze” uopšte nije dosadno.

– Shvatila sam da mi i nije dosadno, jer mi je to trebalo. Konstantno sam bila u avionima, nisam spavala, to se odrazilo na moje zdravlje, na kičmu, na vrat… – priča pevačica, koja se zatim osvrnula i na komentare o udaji za Harisa Berkovića.

– Ni to nije istina, ali to je vrlo lepo. Nemam ništa protiv toga. Mislim da su rešili da me udaju, po svaku cenu. Mi to nećemo kriti. Nama je lepo ovako – izjavila je, a zatim porazgovarala i o svom nalogu na Tviteru, koji je nedavno otvorila.

– Otvorila sam Tviter nalog i „skapirala” sam da je to potpuno druga vrsta publike i ljudi kojima se obraćam. Neću nešto da pametujem i da se bavim stanjem u svetu – iskrena je bila Radmila.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike