Amerika okreće leđa Megan Markl: Nije zanimljiva tabloidima, više ih interesuje Kejt Midlton

01.09.2022

16:03

0

Nedavna anketa je pokazala da samo 45 posto Amerikanaca ima povoljno ili donekle povoljno mišljenje o nekadašnjoj glumici

Amerika okreće leđa Megan Markl: Nije zanimljiva tabloidima, više ih interesuje Kejt Midlton
Megan Markl i princ Hari - Copyright Profimedia

Megan Markl, supruga princa Harija, dala je intervju o svom novom podkastu, a tom prilikom iznela dosta stvari koje javnost nije znala.

Tako je iznela optužbe o britanskim medijima i kraljevskoj porodici, što je dovelo do burnih reakcija na društvenim mrežama.

Megan je tvrdila da su britanski mediji njenu decu nazvali rečju na "N" (pogrdna reč na engleskom za Afroamerikance", a to su preneli svi mediji.

Profimedia
Megan Markl

Ipak, američki mediji ne mare preterano za Marklovu, već navodno više pažnje okreću princu Vilijamu i Kejt Midlton.

- Megan se trenutno smatra hranom za tabloide. Ne bih rekao da je njena popularnost oslabila, ali njen status zvezde jeste. Bila je na vrhuncu kao vojvotkinja, ali mnogi njihovi projekti su propali i deo sjaja je nestao - rekao je jedan američki TV insajder i dodao:

- Bilo bi nepošteno reći da nije popularna, ali manje radimo na njoj. Verovatnije je da ćemo sada učiniti nešto po pitanju Vilijama i Kejt.

Princ Hari i Megan Markl su potpisali ugovore sa Netfliksom i Spotifajem, kada su odlučili da napuste kraljevsku porodicu i presele se u Ameriku.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

Međutim, ovaj par je doživeo još jedan neuspeh - animirana serija "Pearl" koju je Markl radila je ukinuta od strane Netfliksa.

Kraljevski komentator Nil Šon je sugerisao da je ova situacija bila sramota za Megan, te da bi mogla izuzetno da je pogodi.

Drugi izvor tvrdi da Britanci greše ako misle da je Amerika opsednuta Marklovom, jer je zapravo kraljica Elizabeta ta koju obožavaju.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

Istraživanje koje je nedavno sprovedeno pokazalo je da je samo 25 posto Amerikanaca vrlo ili prilično zainteresovano da pročita memoare koje će Hari objaviti, a još jedna anketa je donela rezultate da samo 45 posto Amerikanaca ima povoljno ili donekle povoljno mišljenje o nekadašnjoj glumici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike