Neobičan manikir Jelene Karleuše začudio ljude: Nešto se sprema, ovi nokti nisu za džabe?! (FOTO, VIDEO)

24.12.2020

09:01

0

Pevačica se pohvalila pravom vrstom umetnosti na šakama, te svojim fanovima zagolicala maštu

Neobičan manikir Jelene Karleuše začudio ljude: Nešto se sprema, ovi nokti nisu za džabe?! (FOTO, VIDEO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel
pročitajte još

Jelena Karleuša ni sa noktima ne ostavlja ravnodušnim fanove.

Naime, pevačica bukvalno ima remek delo na noktima, a ono što su njeni obožavaoci odmah pomislili, jeste da su dugački kristalni nokti urađeni u svrhu nekog novog poslovnog izazova, kojim će JK sve iznenaditi. Karleuša je objavila naizgled običan snimak svoje šake, međutim, izazvala je i više komentara nego što je i sama mogla da se nada. Predugački i veoma špicasti nokti, koji na sebi imaju različite detalje u beličasto-plavoj boji, mnogo su se dopali njenim pratiocima na Instagramu, ali su i izazvali mnogo šale i smeha, s obzirom na to da su odmah počeli da nabrajaju šta s takvim noktima ne bi moglo da se radi.

Instagram printscreen/ karleusa

Kako Jelena sasvim sigurno ima nekog ko joj obavlja kućne poslove, ne mora da razmišlja kako će se snaći sa noktima dugačkim oko tri centimetra. Staklena kreacija, dekorisana kamenčićima, biserima i kristalima, oduševila je sve na ovoj društvenoj mreži, pa je bilo mnogo pitanja i dilema – kako kuvati ručak sa takvim manikirom i da li priprema nešto oko albuma koji je najavila.

– Nešto se sprema? Ovi nokti nisu za džabe… – bio je komentar jedne Karleušine fan stranice.

Da li je ovo novogodišnja kreacija pevačice ili se Karleuša sprema da bude Snežna kraljica u nekom od narednih spotova, saznaćemo uskoro.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike