Božo Vrećo: Za moj život vam trebaju živci, onda ste nedodirljivi za svet koji je poput tora ovaca i zna jedino da bleji

30.08.2022

21:40

7

Pevač ističe da se ne osvrće na negativne komentare na račun njegovog izgleda, profesije i generalno života koji živi

Božo Vrećo: Za moj život vam trebaju živci, onda ste nedodirljivi za svet koji je poput tora ovaca i zna jedino da bleji
Copyright Božo Vrećo Printscreen ,,Tako stoje stvari"

Interpretator i autor sevdalinki, Božo Vrećo, širokoj javnosti je poznat po svom ekstravagantnom stilu kog se ne libi da pokaže, a zbog svoje autentičnosti često je na kritika, kojima se kako kaže, ne opterećuje. 

- Da, volim svoj život i ne bih ga menjao, ali nije to za svakoga. Trebaju vam živci kao konopci, mudrost i ispunjenost koja nadilazi materijalno, hrabrost koju morate zaslužiti i riskirati sve, božanska ljubav da vas pokreće i ne pobudi sumnje. Ali i volja i upornost da sve možete i onda zaista sve i možete - rekao je Vrećo, a potom se osvrnuo i na negativne komentare, sa kojima se susreće gotovo svaki dan:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

 

- Ignorišem glupost jer za to ne postoji bolji izraz, okružujem se kvalitetnim ljudima, mislima i razgovorima koji zavređuju pažnju te ostavljaju duboku pouku kako voleti sebe i svet oko sebe. Tek tada ste nedodirljivi za svet koji poput tora ovaca i zna jedino da bleji - kaže Božo.

Vrećo ima i specifičan način odevanja, koji ga i te kako razdvaja od drugih, a pevač otkriva odakle crpi inspiraciju za osmišljavanje svojih modnih kombinacija:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

 

- U dualnosti prirode i nas samih koji joj pripadamo, u antikvitetima, u drugim ljudima s iznimnim vizijama sebe i svijeta oko sebe, u detaljima koje zapažam na putovanjima. Sve prikupljam u neki svoj imaginarni folder u kojem se savršeno snalazim. 

Pevač je prošao kroz bolan period zbog teškog zdravstvenog stanja njegove majke Mile, kojoj je dijagnostifikovan rak, a on je svakog trenutka bio uz nju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

 

- Oslonac i beskrajna snaga, hrabrost, ljubav i brižnost. Uloge su se zamenile i na neki način kao da sam se brinuo o svom detetu. Tako sam mogao i uvideti koliko je jaka veza između majke i deteta, koliko je neraskidiva i posebna. Nadjačava sve boli, strahove i sumnje. Bio sam tu, konstanta koja nije pokazivala strah, nemogućnost i pokolebljivost, bio sam jak poput stene i mogla je da se osloni na mene s poverenjem i sigurnošću. To je uloga svih nas prema roditeljima, prema našim majkama kojima dugujemo sve. One su zaslužne za naš prvi udah života i poimanje ljubavi, one nas uče kako da volimo - kazao je Vrećo.

Operacija je uspešno prošla i pevačeva majka je danas daleko bolje, a njoj je posvetio i većinu svojih pesama. 

- Ona je muza koja je uvijek bila na mojoj strani, moja potpora, neiscrpna inspiracija i ljubav koja ne poznaje granice. Sve je počelo pjesmom ‘Lejlija’, čekamo i nove sa sedmog albuma koji je u pripremi za proljeće i već mu se veselim. Ona je u svemu i uvijek će biti, lakoća nježnosti, djetinja brižnost i iskrenost, stamenost žene koja može sve. Heroina, junakinja i moja srna, kako joj od milja znam reći - rekao je Božo za Story.hr. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike