Indi zapalila masu na nastupu, Edita i pod temperaturom igrala (VIDEO)

10.05.2022

13:52

0

Autor: Marija Mitić

Među prvima je stigla pevačicina sestra Edita

Indi zapalila masu na nastupu, Edita i pod temperaturom igrala (VIDEO)
Indi (2) - Copyright 24sedam

Pevačica Indira Indi Aradinović nakon duže pauze ponovo je zapevala u Beogradu. Naime, folkerka je sinoć održala nastup u jednoj kafani u prestonici, a otvorila ga je novom pesmom "Mafijaš".

Pevačica je na samom početku izvela neočekivani performans, kada joj je jedan dečko na bini otvorio šampanjac i sipao joj u času, pa je zatim nazdravila za nove poslovne poduhvate.

24sedam
Indira Indi Aradinović

Pevačica je tokom večeri izvela svoje najveće hitove, a zapevala je i pesme svojih kolega, Cece Ražnatović, Dragane Mirković, Elme Sinanović, Mire Škorić, Vesne Zmijanac i drugih. 

Među prisutnima od poznatih ličnosti su bili Sanja Vučić i Gastoz, a njena rođena sestra Edita Aradinović prva je stigla na Indirin nastup i zauzela separe do bine. Pevačica je prethodno uživala na koncertu Marije Šerifović, a potom došla da podrži sestru i maksimalno se prepusti dobrom provodu. Ona je inače tokom čitave večeri imala temperaturu 38.2, kako se prethodno i požalila ekipi portala 24sedam, ali to je nije sprečilo da izostane sa sestrinog nastupa.

Iako godinama kruže priče da su sestre Aradinović u lošim odnosima, noćas su demantovale sve spekulacije i novinske napise.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike