Mladi kraljevići još malo uživaju na raspustu: Ovako se provode deca Vilijama i Kejt na imanju, društvo im pravi kraljica

29.08.2022

05:45

0

Uskoro će princ Džordž i princeza Šarlot krenuti u novu školu

Mladi kraljevići još malo uživaju na raspustu: Ovako se provode deca Vilijama i Kejt na imanju, društvo im pravi kraljica
Princ Vilijam Kejt Midlton (2) - Copyright AP/Aaron Chown

Dvorac "Balmoral" poznat je kao letnja rezidencija kraljevske porodice. Kraljica Elizabeta tamo odmara na velikom imanju koje je okruženo zelenilom i jezerom, u svežem ambijentu. Ali, ona tamo nije sama.

Prinčevi Džordž i Luj te princeza Šarlot su uveliko kod prabake na imanju, gde uživaju na raspustu. Oni imaju razne aktivnosti tamo počev od jahanja, do piknika sa porodicom, ali poznato je da Džordž i Šarlot vole i da pomognu u raznim poslovima. Luj je, ipak, još uvek mali.

Profimedia
Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom

Inače, na ovom imanju su izvršeni i ozbiljni radovi kako bi kraljici bio olakšan boravak. U njenom omiljenom kutku je uveden lift, kako bi se lakše kretala po kući, a ceo zamak je modernizovan sistemom zaštite. 

Pored Vilijama i Kejt i njihove dece, na imanju su i deca princeza Beatris i Evgenije, kao i Zara Tindal, ćerka princeze Ane, kraljičine ćerke.

Nedavno je, podsetimo, objavljeno da se Vilijam i Kejt sele iz Londona sa decom tokom školske godine. Kako tvrde izvori, Kejt i Vilijam će sa naslednicima živeti u "Adelejd kolibi" - kući koja ima četiri spavaće sobe, a nalazi se oko 40 kilometara daleko od Londona, na imanju gde se nalazi i dvorac "Vindzor".

AP/Matt Dunham
Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom

Selidbom će biti bliže i kraljici Elizabeti, koja odseda u dvorcu, ali i porodici Midlton, koji žive u istom okrugu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike