Zvezda „Granda“ slomljena: Trudnoća se zakomplikovala i izgubila sam bebu: Srce je prestalo da joj kuca

26.08.2022

13:38

1

Biljana kaže da su joj u ovim teškim trenucima najveća podrška porodica i suprug

Zvezda „Granda“ slomljena: Trudnoća se zakomplikovala i izgubila sam bebu: Srce je prestalo da joj kuca
Biba - Copyright Printscreen YouTube/Grand Magazin

Učesnica muzičkog šou programa „Zvezdama Granda“, Biljana Sulimanović prolazi kroz veoma bolan period. Ona i suprug su dobili dar od ona stane u blagoslovenom stanju, ali kako se trudnoća zakomplikovala, pevačica je imala spontani pobačaj. 

- Tačno je, moja trudnoća se dosta zakomplikovala i sve se nekako odigralo odjednom. Otišla sam na kontrolu i lekari su mi rekli da bebi ne kuca srce i da moramo da pratimo šta se dešava. Lekari su davali sve od sebe, mada su joj šanse da preživi bile svega 5 posto i na kraju smo je jednostavno izgubili. Uputili su nas u GAK, gde sam obavila još dva dodatna pregleda i utvrdili su da je to to, da za sedam dana moram na abortus - kazala je Biljana i otkrila šta je uzrok svemu ovome:

 

 

- Beba se nije dovoljno razvila, srce je prestalo da joj kuca - potvrdila je slomljeno Biljana i dodala da je osim velikog gubitka, teško podnela i to što mora na kiretažu.

- Teško nam je svima, ali Gospod je tako hteo. Ne spavam danima, baš je teško - dodala je.

Veliku podršku u ovim teškim danima našla je u porodici i suprugu.  

- Da je lako da se zaboravi nije, ali trudim se da zajedno sa mojom porodicom prevaziđemo ovo što nas je snašlo. Moji roditelji, muž, sestra i braća daju mi najveću snagu - ističe pevačica koja i dalje ne može da se pomiri sa velikim gubitkom.

 

 

- Bila sam kod mojih sve dok se nisam oporavila, a sad odmaram u stanu sa mužem - kaže Biljana koja se neizmerno radovala prinovi.

S obzirom na to da je u pitanju pobačaj, Biljana kaže da su je lekari savetovali da nije preporučljivo da u skorije vreme ostane u drugom stanju, te da za proširenje porodice mora da sačeka nekoliko meseci. 

Printscreen YouTube/Grand Magazin
Biljana Sulimanović

 

 

- Lekari kažu da mogu posle tri meseca, ali da je najbolje da napravimo pauzu od godinu dana. Ali o tom - potom, želim da sve ovo prvo prođe, da dođem sebi, pa ćemo videti za dalje - kazala je pevačica za „Grand Online“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike