Svi misle da je Severina trudna! Zbog pevačicine objave, usijale se društvene mreže (FOTO)

22.08.2022

18:42

0

Na pomenutoj fotografiji Seve je obukla crnu usku haljinu koja je istakla njene obline

Svi misle da je Severina trudna! Zbog pevačicine objave, usijale se društvene mreže (FOTO)
Severina - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Severina Vučković svojim izgledom svakodnevno oduševljava pratioce. Komplimenti na račun njenog izgleda samo se nižu, a najnovija objava na Instagramu izazvala je veliku polemiku među obožavateljima. 

Naime, pevačica je sa prijateljima krenula na jedno svadbeno slavlje, a za ovu priliku je obukla elegantnu crnu haljinu koja je istakla njen struk, ili ipak stomak.

Iako je već Severina priznala obožavateljima da je nabacila koji kilogram viška, i da ne može da obuče stare haljine, njeni pratioci na Instagramu su počeli da polemišu da je pevačica u blagoslovenom stanju. 

 

Osim komplimenata na račun izgleda, bilo je i onih koji su se pitali da li je pevačica trudna, ili je stomačić koji se nazire, zapravo samo ono što je Seve već i nagovestila, salce koje je nabacila tokom prethodnih meseci. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina

 

Podsetimo, mediji su ranije pisali da je pevačica poželela da dobije i drugo dete, te je išla na vantelesnu oplodnju dok je bila u braku sa Igorom Kojićem. Međutim, pevačica nikada ove navode nije potvrdila. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike