Kućni ljubimci poznatih vrede čitavo bogatstvo: Jedni ih usvajaju, a drugi su iskeširali veliki novac (FOTO)

21.08.2022

09:49

0

Jelena, Marija, Anastasija, samo su neke od pevačica koje uživaju da provode vreme sa psima

Kućni ljubimci poznatih vrede čitavo bogatstvo: Jedni ih usvajaju, a drugi su iskeširali veliki novac (FOTO)
estrada pexels-artem-saranin-1164985 - Copyright 24sedam/Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Ljubav između psa i čoveka je neopisiva, a pravi dokaz za to su pevačice Marija Šerifović, Anastasija Ražnatović i Jelena Karleuša koje su u svojim kućnim ljubimcima videle pravog prijatelja i sa njima delile svu radost i sreću u četiri zida.

Neki usvajaju ostavljene kučiće, dok drugi za njih daju čitavo bogatstvo. Za cenu ni ne pitaju, a ne biste verovali da cena pojedinih kućnih ljubimaca poznatih ličnosti kreće se i do 200.000 dinara.

Poznato je da je pevačica Jelena Karleuša velika pobornica zaštite životinja. Ona ne nosi odeću za čiju izradu su eksploatisane životinje i ne jede meso, a član je i organizacije Peta.

Na svom Instagram profilu neretko objavljuje fotografije sa psom koji se zove Buki i belim mačorom Cicanom.

Jelena je pre nekoliko nedelja usvojila i malog belog psa kog su vlasnici odbacili i ostavili na deponiji, a potom ga okupala i ošišala. 

 

Jelenina koleginica, Marija Šerifović je takođe jedna od onih koja uživa da provodi vreme sa psima. Njeno srce je osvojio engleski buldog kome je dala ime Hak. Pevačica gotovo svakodnevno objavljuje snimke sa svojim kućnim ljubimcem, dok se maze, spavaju i igraju. 

 

Pre Haka, Marija je imala psa Robija, koji je preminuo pre pet godina, a njihove avanture i igrarije obožavali su fanovi Šerifovićeve.

Inače, cena jednog engleskog buldoga sada se kreće oko 60.000 dinara.

Ceca Ražnatović, takođe obožava životinje, a njen kućni ljubimac je nemački buldog po imenu Santino kog pevačica sređuje po poslednjoj modi. 

Instagram printscreen/cecaraznatovic
Pas Cece Ražnatović

 

I Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović obožava pse, a pre nekoliko meseci se suočila se sa velikim gubitkom, kada je njen pomeranac preminuo. 

Naime, oni su pred nemačkog buldoga imali i dva pomeracna, ali jedan od njih je nažalost preminuo.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Pas Anastasije Ražnatović

 

- Počivaj u miru, moja Lulice! Volim te i znam da te više ništa ne boli, to mi je jedina uteha! Bila si najbolji pas na svetu. Zauvek ću te voleti - napisala je Anastasija.

Cena samo jednog pomeranca kreće se oko 200.000 dinara.

Osim njih, veliku ljubav prema psima gaje pevačice Nataša Bekvalac, Marija Mikić, Anabela Atijas, Luna Đogani, ali i voditeljka Marijana Mićić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike