Luna i Marko razvijaju novi biznis: Ulažu 30.000 evra, mora sve da se sija!

23.08.2022

11:01

1

Bračni par je dugo štedeo novac

Luna i Marko razvijaju novi biznis: Ulažu 30.000 evra, mora sve da se sija!
zorica_brunclik_28062022_0045 - Copyright ATAImages/ A.A.

Marko Miljković i Luna Đogani stalno razmišljaju o biznisu, pa su tako sada doneli novu odluku.

Par je nedavno kupio plac u banatskom selu Mramorak kako bi napravili svoju oazu mira van gradske vreve, ali su sada namere preusmerili na zaradu.
Luna i Marko navodno su rešili da započnu unosan biznis i sagrade vikendicu sa spa-centrom i bazenom koju će iznajmljivati drugima.

Kako izvor blizak paru otkriva, Miljkovići će navodno u ovu poslovnu ideju uložiti svu svoju ušteđevinu kako bi napravili pravi mali raj i privukli što više gostiju ne bi li uloženi novac što pre vratili.

24sedam/D. B.
Marko Miljković i Luna Đogani

Tako je ideja najpre bila Markova, koji je predložio Luni da naprave luksuzno odmaralište koje će izdavati drugima kada su već kupili plac koji je idealan za sve one koji žele da se odmore i okupe s prijateljima. Ona je oduševljeno prihvatila tu ideju budući da su dugo želeli da pokrenu porodični biznis koji nema veze s društvenim mrežama i snimanjem za Jutjub kanal. Izvor je dalje ispričao da par godinama štedi novac, te da će izgradnja vikendice koštati oko 30.000 evra.

Izvor otkriva da će samo za bazen i saunu Miljkovići morati da izdvoje više od 10.000 evra.

Youtube screenshot ,,Sikter Tube"
Luna Đogani i Marko Miljković

- Iako su prvobitno planirali samo bazen, Luna je predložila da naprave manji spa-centar u kom će gosti dodatno moći da se opuste nakon kupanja u bazenu. Preko prijatelja su pronašli izvođača građevinskih radova koji im je predložio saradnju u zamenu za upola manju cenu za bazen i saunu, pa će ih umesto 20.000 evra, luksuzni delovi dvorišta koštati 10.000 evra - navodi izvor za Alo.

Luna i Marko radove planiraju da počnu na proleće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike