Luna i Marko podelili s fanovima lepe vesti: Zbog ovoga su prekratili odmor u Grčkoj! (FOTO)

13.08.2022

17:31

0

Par će uskoro moći da spakuje kofere i „ode preko bare", što je Đoganijevoj najpre bila velika želja

Luna i Marko podelili s fanovima lepe vesti: Zbog ovoga su prekratili odmor u Grčkoj! (FOTO)
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani i Marko Miljković ne kriju radost pošto su dobili vizu za Ameriku. Kako su ove vesti saznali tokom kraćeg boravka u Grčkoj, par je odmor skratio još za dva dana, pa pohitao u Srbiju.

- Vest je da smo saznali da smo dobili vizu! - uzviknula je u okviru snimka na njihovom Jutjub kanalu Luna, na šta se njen suprug brzo nadovezao.

- Vizu za Ameriku! Nije to baš lako. Mnogo stvari se gleda. Hoće sve da ispitaju i ja to pozdravljam, nema šta. Sve mora da bude savršeno, a mi se maksimalno trudimo i na poslovnom i na svakom drugom planu, porodičnom, da sve bude cakum-pakum, da bi mogli generalno da napredujemo u životu. Tako nam je i ova viza potvrda za to - objasnio je on, posle čega je Đoganijeva ispričala da joj je odlazak „preko bare" oduvek bio velika želja, napre zato što voli i prati ličnosti poput Britni Spirs, Zaka Efrona, porodice Kardašijan.

Zašto idu u Ameriku?

- Znam da ste pomislili, kada sam rekla lepe vesti, da sam ja možda trudna. Nije to, nego idemo u Ameriku. Moja najveća želja, što se tiče putovanja, otkad sam se rodila... Ja sam neko ko voli Britni Spirs, Kardašijanove, Zaka Efrona, Holivud obožavam. Živim u tom Holivudu u svojoj glavi. Mnogo sam srećna, uzbuđena, imam neku tremu pozitivnu... Razlog zašto idemo u Ameriku je da proslavimo 39. rođendan mog muža - otkrila je potom,.  

- Kao što sam ja tebe vodio u Dubai za rođendan, ti mene u Ameriku. Plan je da baš za moj rođendan budemo u Las Vegasu. Plan je da idemo u Los Anđeles, Las Vegas, da vidimo Veliki kanjon, Feniks, Njujork. Biće jedno fantastično, paradajzično putovanje. Bićemo 12 dana - kazao je Marko.

Na vizu, inače, nisu dugo čekali, iako ima i takvih slučajeva.

- Nismo snimali ništa kada je Ambasada u pitanju, strogo su zabranjene kamere, a sad smo krenuli da prezuzmemo pasoš sa vizom. Posle toga kupujemo karte. Dobili smo vizu za dva, tri minunta. Ispitali su nas gde, šta, kako, posao, kad su videli da smo regularni, da dobro poslujemo, bukvalno su nam dali. S tim što Miju ostavljamo u Beogradu - dodao je Miljković, za čime je njegova izabranica objasnila da im je dete još malo za toliki put.

Miju će čuvati baka

- Od Beograda do Los Anđelesa nam treba 20 sati. Za nas je naporno, a ne za nju. Čuvaće je Anabela. Zvaću je 300 puta na dan, mnogo mi je teško... Ovo je najduže razdvajenje, a treba i nama. da se posvetimo jedno drugom - istakla je ona u okviru njihovog snimka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike