Bojana Barović pokazala trudnički stomak! Rokvićeva žena otkrila sa kakvim problemom se suočava u trećem mesecu trudnoće (FOTO)

16.08.2022

18:49

1

Za razliku od prethodne dve trudnoće, ovu treću, mnogo teže podnosi

Bojana Barović pokazala trudnički stomak! Rokvićeva žena otkrila sa kakvim problemom se suočava u trećem mesecu trudnoće (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/ Nikolarokvic

Poznati bračni par Bojana Barović i Nikola Rokvić čekaju treće dete. Posle ćerke Leone i sina Simona, njih dvoje čekaju još jednu prinovu, a posle teškog perioda za porodicu Rokvić konačno su stigle i lepe vesti.

Iako se bračni par povodom ovoga nije oglašavao, Bojana je rešila da prekine tu tišinu i sa damama podeli utiske treće trudnoće i otkrije kako protiču prvi meseci.

Na fotografiji kojom je potvrdila da je u blagoslovenom stanju, već se može primetiti trudnički stomačić, a Barovićeva je priznala da se bori sa velikim mučninama. 

 

 

- Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju. Ali ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim - započela je Bojana i dodala: 

- U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! - priznala je ona i zaključila:

ATAImages/ A.A.
Nikola Rokvić, Bojana Barović

 

- Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem… Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi - završila je ona obraćanje na Instagramu.

Podsetimo, pre nekoliko dana i Nikolin brat Marko je na Instagramu podelio lepe vesti - a to je da on i njegova supruga Sara čekaju devojčicu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima


Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike