Pevačica u emisiji skinula šminku zbog osuda publike: Razlika pre i posle je neverovatna! (FOTO)

29.06.2022

17:33

2

Autor: Marija Mitić

Zorana Mićanović bez mejkapa ne liči na sebe onakvu kakvu je od samog početka viđamo na malim ekranima

Pevačica u emisiji skinula šminku zbog osuda publike: Razlika pre i posle je neverovatna! (FOTO)
fi - Copyright Printscreen Youtube/ GrandmagazinTvGrand

Zorana Mićanović stalna je meta kritika publike otkako se afirmisala prošle godine u takmičenju "Zvezde Granda". Ono što publici "smeta", te to iskazuju na mrežama, jesu tekstovi pesama koje peva, ali i njen fizički izgled.

Kako kažu, uz devojčurka od svega 16 godina ne idu plastične operacije, za koje mnogi tvrde da ih je imala, kao i jaka šminka. Pevačica se uglavnom zbog toga ranije pravdala u javnosti, a sada je otišla i korak dalje.

Naime, Zorana je gostovala u jednoj emisiji, kada joj je voditeljka predložila da skine šminku i pokaže kako izgleda bez nje, ali i da time posvedoči da brojne estetske intervencije nije imala.

Iako su joj verovatno sati bili potrebni da se sredi za emisiju i našminka, Zorana je rado pristala na ovaj "eksperiment", a počela je od uklanjanja veštačkih repavica.

- Nije mi problem da dođem bez šminke u emisiju. Ovo će sada biti hit kad svu šminku skinem sa sebe - pričala je Zorana kroz osmeh.

- Kao šećer si, pogledaj kako su ti velike oči - voditeljka joj je odmah udelila kompliment.

- Ja sam mala slatka devojčica. Hajde, skinuću sve. Nije problem. A što se tiče kose, to nikada ne bih skratila. Jeste veštačka, ali je nikada ne bih dirala - rekla je pevačica.

Kada je završila sa skidanjem šminke, Mićanovićeva zaista nije ličila na sebe onakvu kakvu je od samog početka viđamo na malim ekranima, što možete videti u galeriji iznad.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike