Goca Tržan ima novog ljubimca: Spasena je, jedva smo je izvukli iz točka automobila

10.11.2020

15:21 >> 15:51

0

Pevačica mnogo voli životinje, ali su joj posebno omiljene mačke

Goca Tržan ima novog ljubimca: Spasena je, jedva smo je izvukli iz točka automobila
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković imaju novog kućnog ljubimca – mačku, a osim što su bogatiji za još jednog člana, napravili su i dobro delo.

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila video na kome mazi mačku, a zatim otkrila da je njena mezimica prethodno bila zaglavljena u točku automobila.

– Spasili je, jedva izvukli iz točka automobila i sad imamo još jednu mačkicu – napisala je Goca uz brojne emotikone srca, dajući do znanja da je već zavolela svog novog ljubimca. Inače, Tržanova obožava životinje, ali najviše voli mačke. Ona već brine o dve, a kako je otkrila ranije, mace voli jer “ne mole za ljubav”.

Instagram printscreen/ gocatrzan

– U ovom trenutku imam dve mačke u kući, jednog dečaka i jednu devojku. Mrki je dečko i on je udomljen, nije rasna mačka, donela sam ga iz Poreča. Ali po tome kakvu dlaku ima i kako izgleda, očigledno ima gene sibirske ili norveške šumske mačke. Devojka je Skajli i ona je kupljena u jednoj odgajivačnici u Beogradu. Ona je sibirska mačka, neva maskerada – ispričala je Goca za Petface i opisala tu ljubav:

– Ono što volim kod mačaka je upravo to što su samostalne, što ne mole za ljubav i za pažnju, mačke se maze onoliko koliko hoće – rekla je za Petmagazin.

Pročitajte još:

Goca Tržan ponovo šokira: Bila sam s jednim Crnogorcem, bio je jako dobar…

Goca Tržan tvrdi da joj ističe vreme za vantelesnu oplodnju: Gledam kako mi odlazi voz!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike