Opremila se dokazima! Sandra Rešić ide na sud sa momcima sa kojima je imala udes: Borićemo se!

20.08.2022

15:59

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je iz ove saobraćajke izaša sa povredom noge i vrata, i brojnim hematomima

Opremila se dokazima! Sandra Rešić ide na sud sa momcima sa kojima je imala udes: Borićemo se!
resic - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Pevačica Sandra Rešić nedavno je imala saobraćajnu nezgodu, na Dorćolu u Beogradu, iz koje je izašla sa povredom noge i vrata, i brojnim hematomima.

U današnjem razgovoru sa fanovima na društvenim mrežama, pevačica je otkrila da će se sa momcima koji su udes izazvali ganjati na sudu, a za to se dobro opremila potrebnim dokazima i dobrim advokatima.

- Ja sam samo pomislila da je gotovo, ako nikada nisam poginula, sad ću. Oni su stvarno momci... Ne mogu mnogo da pričam o tome, jer je slućaj u toku, advokati su mi rekli da ne dajem mnogo detalja, videće se sve, Bože moj. Rekli su mi da će to da traje još nekoliko meseci. Ja sam se spremila, opremila, sve ono što mi je potrebno, borićemo se, oni imaju dokaze, ja imam dokaze, pa ćemo videti - počela je Sandra i potom se prisetila same saobraćajke.

Printscreen TikTok, sandrica.kraljica
Sandra Rešić

- Čovek me je nabio u kafić! Neki dečko, koji je čuvar tu, nekog od restorana, brzo izašao, jer sam ja od šoka nastavila da sedim u kolima, samo mi je rekao da moram da izađem iz kola, jer nešto smrdi, ja sam videla sliku kao u filmovima BAM i nema me više!

Sandra je posle udesa odmah nazvala majku, a potom i drugove kako bi joj pomogli da ode u Urgentni centar.

- Mama mi se "šlogirala" od straha, ja sam je pozvala i rekla da ne brine, da je sve okej, da je auto takav i takav, da su svi živi i zdravi. Ona je rekla da odmah dolazi, zvala sam sve svoje drugove, svi su spavali, jedino mi se javio Ša, jer je bio budan u to doba - priča Sandra i dodaje da još uvek ima modrice, kao i bolove u nozi.

- Ja sam u strahu bila da će keva da mi se šlogira, pa sam otišla prvo kući, pa u Urgentni, terali su me da idem, ali nekako, sutradan kad se to ohladilo, dali su mi uput, meni je noga bila katastrofa, masnice imam, ne nosim više šortseve, imala sam nesvestice, nekih 72 sata, ali najgore je prošlo, još uvek me boli noga, ne mogu da obučem šta sam htela.

ATAImages/ A.A.
Sandra Rešić

Rešićeva je za kraj poručila da iako je malo vremena prošlo od udesa, ona nesmetan vozi automobil ponovo i nije stvori averziju.

- Nemam strah, zato što sam sa gipsom sela za volan prvog dana. Deda me je naučio da kada imaš strašan udes, ako ne sedneš dan, dva nakon toga, da će ti ostati traume za čitav život. Ali sam imala košmare, ne sa udesom, ali su bili katastrofalni. Živim na lekovima za bolove, koji umeju da me ošamute - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike