Pike na sve načine pokušava da se osveti Šakiri: Sa novom devojkom namerno odlazi na mesta gde bi ih mogla videti

21.08.2022

05:59

0

Autor: Marija Mitić

Fudbalera je jako pogodila odluka bivše da ga odvoji od njihove dece

Pike na sve načine pokušava da se osveti Šakiri: Sa novom devojkom namerno odlazi na mesta gde bi ih mogla videti
Šakira i Žerar Pike - Copyright Profimedia

Pevačica Šakira i fudbaler Žerar Pike prolaze kroz buran razvod, a strani mediji bruje o njegovoj novoj vezi. Prema poslednjim navodima tamošnjih medija, fudbaler na sve načine pokušava da se osveti svojoj bivšoj, pa se tako, sa novom devojkom, pojavljuje na mestima gde bi ih ona mogla videti.

Da se sveti bivšoj, fudbaler je odlučio jer ona ima nameru da ga odvoji do njihove dece, što ga čini veoma ljutim. On navodno namerno odlazi sa svojom novom devojkom, studentkinjom Klarom Čijom Marti (23), na mesta na kojima ih Šakira može videti ili barem čuti od drugih da su tamo bili. Prema navodima paparaca Džordija Martina, Pike se svim silama trudi da je razljuti.

Profimedia
Šakira i Žerar Pike

- Žerar Pike u poslepodnevnim satima odlazi sa svojom novom devojkom do kuće njegovih roditelja, koja je povezana sa Šakirinom kućom. I to ju je potpuno slomilo. Nije ga briga što će ih ona videti zajedno - izjavio je Džordi te dodao kako odnos između njih nikad nije bio gori.

Podsetimo, fotografije Pikeove nove devojke počele su da se dele Tviterom, a mnogi pišu da ih Klara jako podseća na Šakiru, iako na jedinoj slici koja je dostupna, rukom prekriva deo lica.

 

 

Pojedinci na društvenim mrežama pišu i da Klara nije trebalo da ulazi u vezu sa fudbalerom, s obzirom da zna da ima porodicu. Izvori bliski paru kažu da se oni viđaju već neko vreme, mada nije poznato da je li njihova romansa počela pre ili nakon raskida sa slavnom pevačicom.

Inače, Klara je studentkinja odnosa s javnošću i zaposlena je u Pikeovoj producentskoj kući 'Kosmos', a novopečeni par se navodno upoznao na sportskim događajima ove kompanije.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike