„Ti si luzer, sve si stavio na kocku zbog nje?!" Pike i nepoznata plavuša partijaju već danima, a javnost gori! (FOTO)

23.06.2022

08:40

0

Objava vlasnice jednog restorana je postala i viralna

„Ti si luzer, sve si stavio na kocku zbog nje?!" Pike i nepoznata plavuša partijaju već danima, a javnost gori! (FOTO)
profimedia-0374013509 - Copyright Profimedia

Vlasnica jednog restorana u Stokholmu isprozivala je fudbalera Đerarda Pikea, koji je već izvesnmo vreme u fokusu javnosti zbog propalog odnosa s pevačicom Šakirom, s kojom ima i porodicu. Uz fotografiju s misterioznom plavušom, međutim, osvanule su reči zbog kojih je objava brzo postala i viralna, jer „priča" o tome kako je Pike „sve stavio na kocku zato što mu je slava udarila u glavu, a samo je muškarac koji trči za loptom".

Ime pomenute žene, inače, glasi Katrin Zitomierski, napominje „Daily mail" i oglasila se pošto je čuveni fudbaler odbio da se pozdravi sa njenim sinom. Nešto kasnije je nastala i fotografija, a onda i poruka, o kojoj sada priča pola sveta.

- Slušaj, luzeru. Mnoge te na ovoj žurki verovatno žele. A ja samo ne mogu da prestanem da mislim na mog sina. Pitala sam te vrlo kulturno da mu se samo javiš i rekao si: „Ne". Zašto, ko si ti? Čovek koji trči za loptom? Mene to ne fascinira. Tužna sam jer ti je slava opasno udarila u glavu. Ti si bukvalno samo čovek koji trči za loptom. Imam jednog takvog, dečaka s loptom. Nego, znaš šta, karma je k*rva. Uješće te za d*pe - poručila je ona na Instagramu.

Šakira Profimedia
 

Trenutno, pak, objava nema gde se ne šeruje.

- Ovo je odrastao čovek koji je stavio sve na kocku, starateljstvo, reputaciju... I zbog čega? Upropaštava svoje telo, koje zbog posla kojim se bavi treba da mu bude broj jedan. Ali očito sve je pošlo nizbrdo, pa i njegova karijera. Zbog koje čašice više i manjka sna. Iskušenje je „skup sport" - samo je jedan od komentara s Tvitera koji prate objavu Katrin.

Ona se u jeku svih priča koje i sama krasi oglasila za strane medije, pa objasnila:

- Pitala sam ga da li može da pozdravi mog sina i on je rekao „ne". Malo iznenađena, pitala sam ga opet, a odgovor je bio isti. Nije bio nepristojan, nego malo arogantan. Pretpostavljam da je to zato što je poznati fudbaler, ali nisam ga srela pre toga. Kasnije sam ovo fotografisala za Instagram.

Twitter screenshot / AlphasofShak
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike