Duško Tošić se oglasio preko advokata: Otkrivena istina o njegovom odnosu sa Karleušom!

17.08.2022 | 15:14

Autor: Nemanja Vujčić

Fudbalski menadžer se i dalje pridržava toga da ne daje javne izjave o životu sa pevačicom

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/MN Press

Jelena Karleuša je, u jednom intervjuu, progovorila o odnosu sa Duškom Tošićem, te istakla da njih dvoje još uvek nisu predali papire za razvod braka. To, ali i još neke glasine, pokrenule su priče da bi možda moglo doći do pomirenja, ali sudeći po Dušku, od toga nema ništa.

On je, u svom maniru, nastavio da se ne oglašava za medije, ali je posle raznih napisa njegov advokat dao izjavu u njegovo ime, rekavši da do pomirenja nije došlo.

M. M./ATAImages/MN PRess
Jelena Karleuša, Duško Tošić

- Duško Tosić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se uskoro doći do mirnog i sporazumnog rešenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite - poručio je Premović za Kurir.

Podsetimo, Jelena je ispričala da njih dvoje nisu podneli papire za razvod braka, ali i da je želela da "nauči Duška pameti".

- Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome - počela je ona, piše „Story", pa zatim prešla na pitanje da li je preterala objavivši saopštenje o rastanku. 

ATAImages/ Antonio Ahel/MN Press
Jelena Karleuša, Duško Tošić

- Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama - objasnila je Karleuša. 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam