Rada Manojlović se prisetila najtežeg perioda u životu: Majka mi je umrla na rukama, lekari su ostavili tempiranu bombu u njoj

22.07.2021

10:12 >> 18:43

0

Pevačica još nije prežalila gubitak, iako je prošlo 16 godina od njene smrti

Rada Manojlović se prisetila najtežeg perioda u životu: Majka mi je umrla na rukama, lekari su ostavili tempiranu bombu u njoj
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Rada Manojlović ostala je bez majke sa samo 19 godina, a iako je od tada prošlo više od decenije i po, još se nije pomirila sa ovim gubitkom.

– Najteži period u životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane – rekla je Rada za Hit Informer.

Manojlovićeva je priznala da je ogročena jer veruje da bi njena majka i danas bila živa da doktori nisu napravili veliki propust.

– Moja majka umrla je greškom lekara. Imala je karciniom grlića materice, i to onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlečiv. Kada je imala 37 godina, konzilijum lekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda želeti još da rađa. Lečili su je na druge načine. Ostavili su tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala – izjavila je pevačica.

Rada je priznala i da bi dala sve na svetu da može da vrati vreme i posavetuje majku da insistira na vađenju organa, a istakla je i da nije stigla ni da otplače njenu smrt, jer je posle samo nekoliko dana morala da se vrati tezgama.

– Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala posle deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: „Idi pevaj”. Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada – priznala je Manojlovićeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Hit Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike