Bivši takmičar bez dlake na jeziku o novim zvezdama „Granda": Potrudite se da makar budete lepši naoko!

16.08.2022

21:40

0

Davidović je mnogo toga naučio kao deo tima Aleksandra Milića Milija, a uz to je i oduševljavao kostimima koje bi birao za scenu čuvenog talent-šoua

Bivši takmičar bez dlake na jeziku o novim zvezdama „Granda": Potrudite se da makar budete lepši naoko!
bojan_boda_davidovic_1 - Copyright Printscreen „Grand Magazin TV Grand"

Boda Davidović je pokazao šta zna i može u „Zvezdama Granda" kao učesnik sezone 2019/2021. poznatog talent-šoua. Bio je deo tima Aleksandra Milića Milija, a brojne je aplauze izmamio i neobičnim kostimima koje je nosio na poznatoj sceni.

Iako nije dogurao do finala, svojim je učešćem veoma zadovoljan i svakako može da se pohvali velikim brojem ugovorenih nastupa.

- Bio sam baš usmeren na takmičenje 100 odsto, u svakom smislu, zaista sam želeo da publika vidi moj maksimum i mislim da sam u tome uspeo. Sada, sa ove tačke gledišta, vidim koliko je sezona koje sam bio deo bila dobra - izjavio je Boda, pa dodao:

- Smatram da je naša postavka pevača bila za nijansu ozbiljnija, ozbiljnije smo pristupili tom projektu.

Dotakavši se aktuelnih zvezda „Granda", kaže da je shvatio da još uvek ima pevača koji nisu svesni toga kakvu priliku su dobili, piše dalje „Grand onlajn",  kao i da svojim izgledom i ponašanjem nedovoljno poštuju žiri i veliku scenu.

Boda Davidović, Youtube screenshot „Zvezde Granda"
 

- Moraju da shvate da tu prvo predstavljaju sebe. Ajde, pevački si takav kakav si, ali potrudi se makar vizuelno da izgledaš lepo, ne moraš da budeš cirkus i da žongliraš, ali da to bude pristojno i drugačije. Ima mnogo pevača i moramo se razlikovati - rekao je Davidović za pomenute medije i naglasio kako, po njegovom mišljenju, iz poslednje sezone može da nabroji na prste jedne ruke koliko pevača je na njega ostavilo neki utisak.

- To zapravo nisu novi učesnici, već oni iz moje sezone koji su ponovo došli. Ne bih da otkrivam imena - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike