Desetogodišnji sin Anđelke Prpić ide njenim stopama: Neću mu stajati na putu

14.08.2022

10:33

0

Autor: Marija Mitić

Glumica o utiscima sa 46. Filmskog festivala sceniranja u Vrnjačkoj Banji

Desetogodišnji sin Anđelke Prpić ide njenim stopama: Neću mu stajati na putu
Premijera filma Zlatni dečko (2) - Copyright 24sedam/ Katarina Mihajlović

Glumica Anđelka Pripić nedavno je bila gost 46. Filmskog festivala sceniranja u Vrnjačkoj Banji, povodom novog filma "Ala je lep ovaj svet" u kojem igra.

Novo filmsko ostvarenje je predstavljeno publici, koju ni kiša nije omela da ga isprati do kraja, zbog čega je glumica puna pozitivnih utisaka.

- Ja sam se ušunjala iz prikrajka na projekciju da čujem kako publika prihvata film i kako reaguje i iskrena da budem prijalo mi je. To je taj momenat mira i zadovoljenja u smislu da smo napravili nešto što komunicira s publikom. Videla sam da se ljudi i smeju, da shvataju i da reaguju na dobrim mestima, na mestima koja smo mi želeli da naglasimo. I zapravo najveći utisak mi je da je uprkos kiši, jednoj atmosferi ne baš najudobnijoj za gledanje filma na otvorenom, da je publika ostala i gledala, tako da mogu da podvučem u ovom momentu da sam zadovoljna i srećna - izjavila je Anđelka na početku za Informer, a zatim otkrila i koji deo posla joj je omiljen.

24sedam/Goran Sivački
Anđelka Prpić

- Proces snimanja filma je i dalje moj omiljeni deo posla, uživam u tim lovorikama da se presvlačimo, sređujemo i tome slično. Pripreme i samo snimanje, čine život lepim - kaže glumica.

Inače, sin Anđelke Prpić, Jakša, ima tek 10 godina, a već se oprobao kao glumac i prikupio sve same pozitivne kritike. Njegova majka kaže da će mu biti podrška ukoliko kada odraste shvati da zaista želi da ide njenim stopama.

24sedam/Goran Sivački
Anđelka i Jakša Prpić

- Moj sin je i dalje dete koje treba da se igra i da sutra radi ono što voli, a ja mu neću stajati na putu ako to bude ovaj poziv.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike