Đani i Slađa za 24sedam posle ženidbe sina: Pevaćemo kod kuće, a dogodine pravimo trostruko slavlje!

21.10.2020

15:05 >> 20:21

0

Bračni par organizovao je za naslednika i snajku intiman svadbeni ručak u restoranu, bez gostiju i muzike

Đani i Slađa za 24sedam posle ženidbe sina: Pevaćemo kod kuće, a dogodine pravimo trostruko slavlje!
Copyright Slađa i Đani Instagram printscreen/ djanimusic

Radiša Trajković Đani danas je mnogo srećan – oženio je sina Miloša. Njegovu suprugu Slađu dobili smo pred kraj ručka, kada se skromno slavlje u jednom beogradskom restoranu završavalo. Kako zbog situacije sa koronavirusom nije bilo moguće da naprave pravu feštu uz muziku, bračni par nam je otkrio ko ih je prvi pozvao da im čestita od kolega.

ATAImages/ Stefan Tomašević

– Mnogi su se javili, a među prvima Saša Matić sa suprugom, Slađa Alegro, Vanesa… Žao mi je što zbog ove situacije nismo uspeli svi da se okupimo, ali biće prilike, Bože zdravlja, sledeće godine. Slavićemo i zbog Miloševog i Nininog venčanja naknadno, a onda i Đanijevu i moju srebrnu svadbu, krštenje… Biće to trostuko slavlje, opštenarodno veselje ima da bude – kaže Slađa raspoloženo, dok Đani dobacuje “da njega niko nije zvao od kolega”.

Miloš i Nina ATAImages/ Stefan Tomašević

– Evo, Đani dobacuje, raspoložen je, pa se šali. Ali, uglavnom svi zovu mene, pa se čuju i s njim. Ali, napravićemo veselje kako dolikuje, samo da prođe sve ovo, a i Nina je već pred kraj trudnoće – poručila je folkerova supruga. Iako nije bilo nikakve muzike na svadbenom ručku, Đani će zapevati sasvim sigurno kada stignu kući, dodaje Slađa. Trajkovići se neizmerno raduju unučetu koje će se uskoro roditi, a pevačeva lepša polovina ispričala je kakav odnos ima sa snajkom, koja je izjavila da više voli nju nego Đanija.

View this post on Instagram

Ja i moja snaja najlepsa ❤️❤️❤️

A post shared by 🌹sladjana trajkovic🌹 (@sladja_carpediem) on Oct 21, 2020 at 4:35am PDT

–  Mnogo se radujem i jedva čekam da postanem baka. I Đani je baš srećan, samo da sve bude kako treba, a i da prođe sve ovo oko korone. Nina i ja se baš lepo slažemo, imam odnos s njom kao sa ćerkom. Idemo zajedno u šoping i pričamo baš o svemu – rekla je ona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike