Poznati izrazili saušeće porodicama nastradalih u masakru na Cetinju: Dvoje dece koja su tek počela živeti zauvek su zaspala... (FOTO)

13.08.2022

07:39

0

Autor: Marija Mitić

Država Crna Gora proglasila je trodnevnu žalost, zbog čega su otkazani mnogi nastupi poznatih pevača

Poznati izrazili saušeće porodicama nastradalih u masakru na Cetinju: Dvoje dece koja su tek počela živeti zauvek su zaspala... (FOTO)
karleusa andrija matic pavlovic copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Masakr koji se juče dogodio na Cetinju obeležio je dan za nama, a u crno zavio kako Crnu Goru tako i region. Mnoge javne ličnosti iz Srbije javno su uputile saučešće porodicama nastradalih, a kako je Crna Gora proglasila trodnevnu žalost, tako su otkazani i mnogi nastupi poznatih pevača.

Među prvima se oglasila Jelena Karleuša koja je putem Instagrama poslala emotivnu poruku.

Ona je najpre objavila crnu fotografiju uz koju je napisala: "Cetinje" uz emotikon koji predstavlja simbol molitve, a potom je napisala:

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše na Instagramu

- Najdublje saučešće porodicama ljudi koji su danas izgubili živote na Cetinju. Ovo će biti teška noć... Izdržite... Svi se saosećamo sa vašim bolom - napisala je Jelena.

Takođe, Milica Pavlović je u video snimku izrazila žaljenje zbog ovog tragičnog događaja, dok je ujedno otkazala i svoj nastup koji je trebalo da održi na primorju.

Saša Matić je takođe zatečen onim što se dogodilo, kao i Ana Nikolić koja takođe zbog toga neće nastupiti u jednom od najpopularnijih crnogorskih klubova.

Naime, Saša je putem svog Instagram profila objavio veoma potresnu poruku.

- 11 njih je ubijeno, 6 povređeno. Dvoje dece koja su tek otpočela živeti zauvek su zaspala. Na užasan način prekinuti su neki životi - napisao je on.

- Dragi moji, ja večeras ne mogu da pevam. Ovo naprosto nije takav dan i iz poštovanja prema stradalim porodicama, zbog beskarajne tuge i neverice, ne mogu - izjavio je on, pa dodao:

- Znam da razumete jer ovo što se desilo na Cetinju je prekinulo svaki osmeh danas zbog ruke jednog "čoveka".

- Tragedija, svim srcem sam uz porodice, a mi se družimo nekim lepšim danima koji nam dolaze, danas prosto nije takav dan - zaključio je Saša.

Crnogorski glumac Andrija Milošević koji je glumu studirao upravo na Cetinju, objavio je na svom Instagram nalogu samo crnu fotografiju sa emotikonima i natpisom Cetinje.

Podsetimo, Vuk Borilović je juče, 12. avgusta, oko 16 sati ubio 11 ljudi, od čega je dvoje dece, a ranio još četvoro, od čega je troje u životnoj opasnosti. U oružanom obračunu sa policijom, Borilović je usmrćen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike