Fotografije posle masakra na Cetinju lede krv u žilama: Leševi na ulici, policija nosi karabin kojim su ubijena deca! (UZNEMIRUJUĆE)

12.08.2022

21:45

0

Devetoro stradalo na licu mesta, dvoje preminulo u bolnici

Fotografije posle masakra na Cetinju lede krv u žilama: Leševi na ulici, policija nosi karabin kojim su ubijena deca! (UZNEMIRUJUĆE)
Cetinje Masakr (1) - Copyright Cetinje - Masakr, Foto:Tanjug/AP

Vuk Borilović (34) usmrtio je danas deset osoba na Cetinju, a među njima i dvoje dece. U pucnjavi je ranjeno šest osoba od kojih je dvoje hospitalizovano na Cetinju, a četvoro u Kliničkom centru Crne Gore. Vuk je ubijen u obračunu, kako bi se sprečila još veća tragedija, a slike sa lica mesta jezive.

Na njima se, između ostalog, vidi i oružje iz kojeg je izvršen masakr, u rukama jednog policijskog tehničara, ali i leševi na ulici.

Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić rekla je za TV Vijesti, nakon okončanog uviđaja, da su na licu mesta zatekli devet smrtno stradalih osoba, a da su nakon toga još dve osobe podlegle povredama u Kliničkom centru u Podgorici.

Napadača je, kako je kazala Nastić, usmrtio sugrađanin.

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin saopštio je da je napadač pucao na porodicu čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina.

Premijer Dritan Abazović i ministar zdravlja Dragoslav Šćekić su obišli KCCG, su razgovarali sa direktoricom Liljanom Radulović, a potom otišli i na Cetinje.

Radulović je kazala medijima da su u tu ustanovu primljene četiri povrijeđene osobe, od kojih je troje u životnoj opasnosti i da njohovo stanje još ne može biti jasno utvrđeno.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike