Mia Borisavljević napravila grešku u Fotošopu? Njen odraz u ogledalu je potpuno drugačiji, tviteraši počeli da se svađaju (FOTO)

12.08.2022

12:12

0

Iako pevačica važi za najzgodniju na estradi, mnogi joj ne veruju posle jedne objave

Mia Borisavljević napravila grešku u Fotošopu? Njen odraz u ogledalu je potpuno drugačiji, tviteraši počeli da se svađaju (FOTO)
Mia Borisavljević - Copyright Instagram printscreen/Profimedia/24sedam

Pevačica Mia Borisavljević jedna je od najzgodnijih pevačica sa estrade, a poznato je da gotovo ne izlaze sa treninga kako bi još bolje izgledala. 

Međutim, tviteraši su potegli pitanje da li se ona, ipak, sređuje u Fotošopu ili je i u realnosti zgodna, pa je izbila ozbljina polemika.

 

 

Ono što je pojedincima zapalo za oko jeste fotka iz teretane u kojoj Mia pozira u helankama. Problem je što odraz u ogledalu daje drugačiji uvid u njeno telo u odnosu na ono što imamo prilike frontalno da vidimo.

Kako pokazuje ogledalo, njena zadnjica i butine su mnogo veće u odnosu na prednji deo tela. Zato se povela polemika da pevačica i nije baš stručna kad koristi programe za ulepšavanje i da je očigledno "samo zgodna na društvenim mrežama".

- "Zašto ovo radite, koga lažete?", "Baš loš Fotošop, ovo je bilo nepotrebno" - neki su od komentara.

 

 

Međutim, s druge strane imala je i one koji su je branili.

- Moram da vam kažem da ova žena gram sala nema uživo. Bila sam na nekoj korporativnoj proslavi gde su bili ona i muž, kao bodibilderi su oboje - stoji u komentaru.

Takođe, ispod njega su se ređale rečenice da je Mia možda i najzgodnija žena na našoj estradi i da je ova fotka čista laž jer mogu da joj pozavide svi na izgledu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike