Nećaka Olivije Njutn-Džon o poslednjim danima slavne glumice: Sve je tad pošlo nizbrdo, uopšte nije preminula iznenada!

11.08.2022

05:45

0

S kancerom se dugo borila, a imala je i drugih zdravstvenih problema

Nećaka Olivije Njutn-Džon o poslednjim danima slavne glumice: Sve je tad pošlo nizbrdo, uopšte nije preminula iznenada!
profimedia-0349080856 - Copyright Profimedia

Prema rečima nećake pokojne Olivije Njutn-Džon, Toti Goldsmit, čuvena glumica uopšte nije iznenada preminula. Ubrzo nakon što su se tužne vesti proširile, ona je na tu temu progovorila za „Australia's 9 Now News" pa istakla kako je rak dojke svakako bio „problem broj jedan", ali da se Sendi iz „Briljantina" borila sa još mnogo čime.

- Nije njen život samo kancer odneo. Bilo je tu komplikacija. Imunitet joj je potpuno bio „otišao", ležala je u bolnici, imala infekcije... U poslednjih pet, šest dana je sve otišlo nizbrdo - ispričala je Toti teška srca.

Olivija Njutn-Džon, AP/Richard Shotwell
 

Pred smrt, glumica je bila i na kanabinoidima, ali bolova nikako nije mogla da se reši.

- Bilo je to od pomoći, ali je došlo vreme kada doza nije bila dovoljna. Baš se namučila - objasnila je nećaka, pa nastavila o trenutku kada su joj javili da je preminula:

- Nije to za nas bio nikakav šok. Kroz šta je sve prolazila tih dana... Nekako smo znali da je kraj. Nisam mogla na vreme da odem u Ameriku da je vidim, pa sam zamolila Džona (njenog muža) da je čujem makar preko telefona. Međutim, on se odlučio za „Fejstajm", pa sam je ipak na neki način i videla po poslednji put, jednog dana. Sve što sam želela da joj kažem sam joj i rekla. Znala sam da će nas napustiti... Ali sam i osećala da je i ona sama toga svesna - otvorila je bila dušu Toti.

- Pitala sam je da li se boji smrti i odgovorila mi je: „Ne, nisam uplašena. Za života sam toliko toga uradila i postigla više nego što sam mogla i da sanjam" - otkrila je na kraju, s tugom u glasu.

Toti Goldsmit, Printscreen „A Current Affair" youtube
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike