Emotivna ispovest Viki Miljković: Zbog brata zamalo da ne počne da se bavi pevanjem, a onda se desio preokret

07.08.2022

20:57

1

Iskoristila je pravi trenutak da svima pokaže šta može

Emotivna ispovest Viki Miljković: Zbog brata zamalo da ne počne da se bavi pevanjem, a onda se desio preokret
Viki Miljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sa samo 12 godina Viki Miljković pokazala je talenat za pevanje, uz rođenog brata Vladicu dobila je želju i da svira harmoniku, ali je od toga brzo odustala i želela samo jedno - da bude poznata pevačica.

Međutim, njena porodica svu svoju snagu, energiju i nadu ulagala je u brata, a njen otac, koji je bio učitelj, imao je drugačije želje za svoju ćerku i bio je protiv toga da se njegova mezimica bavi pevanjem. I dok je njen brat bio vrsni harmonikaš kog su svi pratili, njen muzički talenat svi članovi porodice su ignorisali. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković

- Sve snage su bile usmerene u muzičko obrazovanje mog brata, on je odlazio na raznorazna takmičenja, a mi svi porodično smo ga pratili, tako da sam ja bila u zapećku. Danas razumem mog oca, jer ne samo da je bio prosvetni radnik, nego je i prošao mnogo toga u životu, pa je znao šta sve sa sobom nosi ovaj posao i hteo je da me zaštiti - priznala je Viki u emisiji "Iz profila" i istakla da je protivljenje njene porodice nije demoralisalo i da od svoje želje nije htela da odustane.

Vrebala je priliku da dokaže svima da je talentovana i da je dar koji ona poseduje vredan pažnje, a to je u jednom trenutku i iskoristila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković

- U našu kuću su dolazili mnogi muzičari, ali su svi bili okrenuti ka mom bratu, a na mene niko nije obraćao pažnju. Jednom prilikom je bio tu i Riki Lugonjić. Svi su se okupili oko mog brata koji je svirao, oduševljavali su se, a moj otac je dogovarao sa njim da Vladica snimi ploču. Ja sam gledala iz prikrajka i navaljivala da otpevam barem jednu pesmu i otac je na kraju popustio - otkrila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike