Kim Kardašijan zbog ovoga raskinula sa Pitom? Nije to mogla da podnese!

07.08.2022

13:49

0

Spekuliše se o čemu se radi

Kim Kardašijan zbog ovoga raskinula sa Pitom? Nije to mogla da podnese!
Kim Kardašijan i Pit Dejvidson - Copyright Profimedia

Proteklog dana svet je obišla vest da su Kim Kardašijan i Pit Dejvidson stavili tačku na svoju vezu. Neki su mislili da je njihov raskid lažiran kako bi se skrenula pažnja sa toga što je njena sestra Kloi dobila drugo dete, a sada je navodno otkriven i razlog.

Prema bliskim izvorima, Kim je odlučila da ostavi Pita jer je nezreo za svoje godine.

Profimedia
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan

- Kim je bila potpuno iscrpljena od veze i svega što se trenutno događa u njenom životu. Pit i ona su na različitim nivoima u životu trenutno - rekao je izvor i dodao:

- Pit je totalno spontana osoba i u trenutku je želeo da Kim doleti k njemu u Njujork. Ona ima četvoro dece i to nije tako lako. Ona mora da se fokusira na njih.

Kim i Pit iznenadili su javnost kada su svoju romansu ozvaničili u novembru 2021, a mesec dana pre toga su zapravo počeli da se zabavljaju i odškrinuli vrata nagađanjima medija. 

Profimedia
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan

Ljubavni par je tokom veze dosta putovao, a odmore su provodili na različitim egzotičnim destinacijama i izgledali su vrlo srećno. Takođe, Pit je očigledno bio prilično vezan za njenu decu, toliko da je istetovirao njihove inicijale na vratu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike