Tanja Savić priznala neočekivano: Ne slušam narodnjake, čudna sam!

06.08.2022

18:01

0

Pevačica ima promene raspoloženja zbog kojih joj je svaki dan muzički prošaran

Tanja Savić priznala neočekivano: Ne slušam narodnjake, čudna sam!
Tanja Savić - Copyright ATAImages/ M.M.

Tanja Savić nije jedna od onih koja bi volela da ispravi nešto što je napravila u svojoj karijeri. Ona je ponosna na svaku pesmu koju je snimila, a uglavnom je svaka bila hit.

Još od takmičenja u "Zvezdama Granda" pa sve do danas, pevačica se oprobala u različitim žanrovima.

ATAImages/ M.M.
Tanja Savić

Od saradnje sa najboljim autorima naše zemlje počevši od Marine Tucaković pa sve do eksperimentisanja sa rep duom Koronom i Rimskim, Tanja posebno izdvaja jednu pesmu za koju smatra da je nešto potpuno drugačije.

- "Zlatnik" je nekako napravio revoluciju, to sa sigurnošću mogu da kažem. Ta pesma je postala evergrin - rekla je ona za  "Grand Online".

ATAImages/ Antonio Ahel
Tanja Savić

Kako je muzika njen život, ne čudi da se upravo uz nju budi, a vožnja automobilom gotovo je nemoguća bez omiljenih pesama koje su sušta suprotnost onoga što Tanja peva.

- Verovali ili ne, privatno skoro uopšte ne slušam narodnjake. Svestrana sam, ali ne uvek, zavisi u kom raspoloženju se probudim. Jedan ceo dan na primer slušam Selion Dion ili Vitni Hjuston, a nekad mi dođe da odvrnem Vericu Šerifović ili Šabana Šaulića. Čudna sam, ali valjda isto kao i svaka umetnička duša - odgovorila je Tanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike