Krah braka nakon 20 godina: Razvodi se „ledena kraljica“

22.10.2020

11:12 >> 13:18

0

Glavna urednica Voga i njen suprug Šelbi Brajan imaju isti razlog da okončaju dugogodišnju ljubav - drugu osobu

Krah braka nakon 20 godina: Razvodi se „ledena kraljica“
Copyright Profimedia

Glavna urednica časopisa “Vog” Ana Vintur razvodi se, nakon 20 godina braka, od milionera Šelbija Brajana.

Kako pišu američki mediji, bračni par je odlučio da se i zvanično rastane, te već namerava da preda papire za razvod. Razlog kraha njihove veze još uvek nije zvanično poznat, ali se u svetskim medijima spekuliše da je Šelbi ponovo počeo da se viđa sa bivšom suprugom Ketrin, koju je davno ostavio upravo zbog najpopularnije modne urednice. Navodi se da je kriza između Ane i Brajana počela 2013. godine, kada se saznalo da milioner duguje poreskoj službi 1,2 miliona dolara, i da je od tada njihov odnos krenuo nizbrdo. Međutim, ni Vinturova, navodno, nije ostala bez muškarca, pošto je u februaru fotografisana sa britanskim glumcem Bilom Najgijem. Modna ikona i njen novi “prijatelj” mogu se često videti kako provode vreme u Londonu, ali i u Njujorku. Ipak, Ana još nije komentarisala ove informacije, kao ni svoju bračnu situaciju.

Ana Vintur i Šelbi Brajan Profimedia

Ona i njen suprug imaju po dvoje dece iz prethodnih brakova, a vezu su otpočeli vrlo romantično. Čim su se upoznali, Brajan je urednicu “Voga” počeo da obasipa skupocenim poklonima i cvećem, a u javnosti se odmah primetilo da je emotivno zadovoljna. Njihova ljubav postajala je sve jača, pa su i njene kolege primetile promenu Aninog raspoloženja. Iako je dotad najčešće bila viđena sa crnim naočarima, modna svetska zvezda tada je promenila stajling. Ana je posvetlila kosu, u kancelariji je bivala sve manje, a njeni saradnici su počeli da komentarišu ponašanje svoje nadređene.

– Postalo je i više nego očigledno. Počela je da zatvara vrata kancelarije svaki put kad bi joj zazvonio telefon i vraćala se s dugih ručkova raščupane kose – otkrio je tada jedan od zaposlenih, da bi nekoliko meseci nakon afere o kojoj je brujao ceo Njujork par obelodanio vezu.

Vinturova ima 70 godina, a Šelbi je stariji od nje četiri godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dejli Mejl

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike